Alle nyheder
c.c. contractor har vundet udbuddet om at udvide Plejecenter Christians Have med 45 almene plejeboliger med tilhørende servicearealer og nye lokaler til den kommunale hjemme- og sygepleje.
Læs hele artiklen på Building Supply her.
Projektet Sommerbæk Børnehus og Skole har modtaget sit DGNB-diplom ”Guld + Hjerte”.
DGNB Hjerte tildeles nye bygninger, som har opnået minimum 75% af de point, der er angivet som hjerte-point. Formålet med DGNB Hjerte er at belønne bygninger, der gør en ekstra indsats for brugernes velvære.
Sundhed og velvære i centrum
Med tanke på, at vi tilbringer størstedelen af vores liv inde i bygninger, skal sundhed og velvære være et omdrejningspunkt for bygningsdesign og -udførelse.
I 2020 er kriterierne for social bæredygtighed gjort endnu skarpere i takt med en stigende efterspørgsel inden for området. Hermed kommer der et udvidet fokus på luftkvalitet, akustik, visuelt miljø, termisk indeklima og arkitektonisk værdi.
DGNB Hjerte symboliserer et robust byggeri, som udover at performe i forhold til både det mærkbare og usynlige indeklima også forsøger at påvirke arkitektoniske tiltag, som kan øge følelsen af velvære.
FAKTA
Byggeri: Sommerbæk Børnehus og Skole
Areal: 7.440 m²
System: DGNB Certificering
Certificeringstype: Renovering og nybyggeri
Manualversion: 2020
Bygningstype: Uddannelse
Sekundær bygningstype: Børneinstitution
Adresse: Borgbjergvej 1A, 8362 Hørning
Kræftens Bekæmpelse oplyser, at Det går Knæk Cancer midlerne 2024 til
Kræftens Bekæmpelse har udpeget seks indsatsområder, som kan få støtte i år. Hvorvidt alle projekterne får støtte, afhænger af det endelige indsamlede beløb.
- Børnecancerfonden
- Biologisk, psykosocial, klinisk og epidemiologisk kræftforskning
- Senfølger
- Flere sygdomme og psykisk mistrivsel
- Bedre opsporing og behandling af kræft
- Ældre og kræft
Skolen er taget i brug, og Tietgen Business har samlet flere uddannelser bl.a. EUD og EUX samt en række administrative funktioner for hele Tietgen i det nye byggeri ved City Campus.
Det nye uddannelsesbyggeri i Odense har plads til 700-800 elever og er omkring 8.500 kvadratmeter stort.
De træbeklædte facader har runde hjørner, og bygningens organiske ”firkløverform” består af fire volumener bundet sammen af det indre atrium, hvor der er skabt en stor transparens til udemiljøet.
På taget er der etableret både terrasser og grønne haver.
Uddannelsesbyggeriet indeholder undervisningsfaciliteter, kantine, multisal samt parkeringspladser.
Du kan se det færdige byggeri her.
Fredag var en festdag
Her deltog c.c. contractor i indvielse af den nye Tietgenskole på Odense Havn. Indvielsen markerede åbningen af en moderne uddannelsesinstitution med fokus på erhvervsuddannelser EUD og EUX.
Ved indvielsen blev der holdt taler af direktør Dorthe Wang, rektor Dorte Dons Isager og bestyrelsesformand Søren Jan Nielsen. De fremhævede skolens betydning for at styrke uddannelsesmulighederne i regionen, samt for at skabe et tættere samarbejde mellem uddannelse og erhvervsliv.
Efter talerne blev gæsterne inviteret til at udforske skolens faciliteter, som inkluderer avancerede, dynamiske og fleksible undervisningslokaler og studiezoner, multihal, elevcenter og butik. Skolen er DGNB Guld-certificeret og bygget med bæredygtighed for øje.
c.c. contractor har som totalentreprenør været ansvarlige for selve byggeprocessen, herunder opførelse af bygningens råhus, installation af tekniske systemer og løbende kvalitetskontrol. Vi har koordineret underentreprenørernes arbejder, samt sikret at deadline og økonomi blev overholdt.
Vi takker Tietgenskolen for en dejlig eftermiddag, og for at give os muligheden for at være en del af et spændende projekt. Og tak for samarbejdet til vores fantastiske team arkitektfirmaet Kjaer & Richter, ingeniørfirmaet Sweco og landskabsarkitekt DETBLÅ.
Med champagne, roser og taler indviede Aarhus International School torsdag d. 22. august en 6.000 m2 stor tilbygning, som rummer både skolens ældste elever og moderne børnehavefaciliteter til de mindste elever på 3-6 år.
Udvidelsen af skolen er resultatet af et stærkt samarbejde mellem Aarhus International School, lokale virksomheder, fonde og Aarhus Kommune, som i fællesskab har finansieret det 138 millioner kroner store projekt.
Borgmester Jacob Bundsgaard holdt tale og sagde:
”Vi ved, at et godt internationalt skoletilbud er en af de helt afgørende faktorer, når virksomheder og organisationer rekrutterer internationale kandidater. Derfor handler denne milepæl om at skabe rammerne for fremtidens talenter og sikre, at Aarhus videreudvikler sig som en attraktiv destination for internationale virksomheder og medarbejdere. Men vigtigst af alt, så sikrer vores nye internationale skole, at eleverne får nogle gode rammer om deres læringsfællesskaber. Og så er det – helt bogstaveligt – et skoleeksempel på, hvordan vi i Aarhus er gode til at rykke sammen og samarbejde om at få projekter til at lykkes.”
Også skoleleder Robert McCluskey var begejstret over de nye, flotte rammer, som AIS nu kan tilbyde elever og personale.
Med til den officielle udvidelse var flere repræsentanter fra de mange fonde og virksomheder, som har løftet finansieringen af udvidelsen.
I dag blev 1. spadestik taget til det nye skolebyggeri på Sjællandsgade i Herning. Herningsholmskolen får nye og moderne faciliteter.
Det blev bl.a. markeret med taler af skoleleder Lone Krog, borgmester Dorthe West og c.c. contractors direktør Jørn From, som skal stå for opførelsen.
Herningsholmskolen er oprindeligt fra 1954. I løbet af de kommende år skal skolen erstattes af en helt ny skole på samme adresse.
Byggeriet kommer til at foregå i årene 2024-2027. I sommeren 2026 kan elever og lærere flytte over i den nye skole, og herefter begynder nedbrydningen af den gamle skole. I 2027 er de nye udearealer også lavet færdige.
Hos c.c. contractor glæder vi os til samarbejdet med Herning kommune og vores fantastiske team GPP Arkitekter, landskabsarkitekt byMUNCH og ingeniørfirmaet AFRY.
c.c. contractor har fået ny praktikant til efterårssemesteret.
Christian Lauridsen er pt. ved at tage Bygningskonstruktøruddannelsen i Holstebro, hvor han er i gang med 5. semester på den udførende linie.
Christian tilknyttes vores byggerier Erhvervspark Silkeborg og Nordvest Hallen i Tjørring.
Vi håber han får en lærerigt ophold hos c.c. contractor.
Sommerbæk Børnehus og Skole er nomineret til Årets Skolebyggeri!
- Og du kan stemme på vores projekt her.
Sommerbæk Børnehus og Skole rummer indskoling, en integreret daginstitution og et fritidscenter med både en hal og en multihal. Skolen, daginstitutionen og fritidsaktiviteterne smelter sammen med naturen udenfor, og skaber tilsammen en helhed af et børne-, unge- og voksenunivers med liv og aktivitet 24/7.
Skolen består af 4-spor (0.-3. klasse), mens daginstitutionen indeholder 7 integrerede grupper for i alt 130 børn. Det samlede byggeri udgør ca. 7.200 kvadratmeter med tilhørende udearealer.
Bæredygtighed er integreret i byggeriet, som er DGNB Guld-certificeret.
Vi er utrolig stolte af projektet og takker for samarbejdet med Skanderborg Kommune, DK2 Bygherrerådgivning og vores fantastiske team GPP arkitekter A/S, AFRY, og ByMUNCH, by- og landskabsdesign for endnu et godt samarbejde.
I forbindelse med Herning Gymnasiums 100-års jubilæum har den anerkendte kunstner og tidligere elev Marie Kølbæk Iversen skabt kunstværket “Modsol”. Skulpturen, en højglanspoleret aluminiumsskulptur, er opstillet ved gymnasiets indkørsel, hvor den fungerer som et markant symbol på både skolens historie og fremtid.
Skulpturen er inspireret af det vestjyske ritual jorddragning, hvor en person blev trukket modsols gennem et hul i en græstørv for at opnå helbredelse og balance med naturens cyklusser. Denne gamle praksis afspejler menneskets dybe forbindelse til naturen og er en central metafor i “Modsol”, som forbinder fortidens ritualer med moderne refleksion.
Modsol” er ikke kun et visuelt værk, men også en interaktiv installation, som eleverne kan engagere sig med – især i forbindelse med vigtige milepæle som studentereksamen. Skulpturen bliver en central del af gymnasiets liv, et populært sted for elevernes fotografering og symbolsk deltagelse i skolens traditioner.
c.c. contractor har hjulpet Herning Gymnasium med alt papirarbejde og myndighedsprojekt vedrørende skulpturen.
Onsdag den 26. juni 2024 blev 1. spadestik til udvidelsen af Aarhus Springcenter taget. I strålende solskin var mange mennesker mødt op for at markere den officielle start på projektet.
Det er ti år siden, at arbejdet med en udvidelse af Springcenter Aarhus tog sin begyndelse. Udgangspunktet var et behov for at udvide faciliteterne, så flere kunne dyrke den brede vifte af gymnastiske discipliner, der foregår i centeret.
Projektet rummer både udvikling af en ny træningsform i samspil med faciliteterne og midler til et opsøgende værtskab, hvor unge i nærområdet inviteres ind i fællesskabet.
Fru Salling og Rådmand for Kultur ved Aarhus Kommune, Rabih Azad-Ahmad (RV), tog sammen 1. spadestik til det nye springcenter.
Der blev holdt taler og sidst på eftermiddagen var der mulighed for alle at bolte sig i Springcentret.
Projektet er støttet af Aarhus Kommune, Lokale og Anlægsfonden, Nordea Fonden og Salling Fondene.
Tirsdag var der rejsegilde på Marius Pedersens "Innovtionshus". Bygningen skal indeholde en udstilling om virksomhedens historie og udvikling.
Håndværkere, rådgivere, medarbejdere og familie var inviteret for at fejre byggeriet tager form. Bygherre og Merete Langdahl, byggeleder fra c.c. contractor, holdt tale for de ca. 150 fremmødte.
I høj solskin, foran de opstillede pølsevogne, gik snakken om det spændende byggeri.
Tirsdag den 18. juni blev de fire første spadestik for en 27.000 kvadratmeter stor produktionshal taget i udkanten af Aalborg Øst.
Det er vindmølleproducenten Siemens Gamesa, der står bag det enorme byggeprojekt, der forventes at stå færdig allerede om et år. Den nye produktionshal får en størrelse svarende til godt 100 tennisbaner.
Siemens Gamesa er verdens næststørste producent af vindmøller. Fabrikken i Aalborg, der i forvejen råder over 140.000 kvadratmeter overdækket areal arbejder med udvikling, test og produktion af vinger, primært til vindmøller på havet.
I dag producerer fabrikken i Aalborg vinger op til 97 meter. Med den nye produktionshal vil de få mulighed for at producere helt op til 115 meter.
Piet Zangenberg, Plant Director ved Siemens Gamesa, Lasse Frimand Jensen, borgmester ved Aalborg Kommune, Kristian Thulesen Dahl, CEO Port of Aalborg og Jørn From, CEO ved c.c. contractor tog sammen første spadestik til det nye byggeri.
Efterfølgende var der taler og networking for de fremmødte.
Torsdag var der efter over et år med byggeri endelig indvielse af den cirka 8.000 m2 store udvidelse af Kolding Storcenter, som rummer bolighuset Ilva, Leos Legeland, og Seest Bageris nye kaffebar.
Snoren blev klippet af borgmester Knud Erik Langhoff og Jesper Faurholt, der er direktør i Danske Shoppingcentre, som ejer Kolding Storcenter. Herefter blev der uddelt 500 goodiebags til de mange ventende, som var fremmødt.
Det gode håndværk - og ikke mindst håndværkerne - blev hyldet, da der tirsdag var rejsegilde for det nye Håndværkerkollegium i Herning. Et byggeri til cirka 300 millioner kroner, hvor 84 håndværkerlærlinge kan bo i forbindelse med deres skoletid.
På talerstolen var Kristian May, direktør for fonden for Håndværkerkollegier, som roste håndværkernes indsats med at bygge et kollegium, som vil inspirere beboerne til at levere sublimt håndværk i fremtiden.
Allan Kortnum, direktør for Herningsholm Erhvervsskole & Gymnasier, nabo til kollegiet, glædede sig over at området får et exceptionelt læringsmiljø. Også arkitekt Thomas Jørgensen Fra Arkitektfirmaet Dorte Mandrup roste håndværkerne for at føre ideerne så smukt ud i livet.
c.c. contractor er totalentreprenør på projektet og projektchef Claus Minds kunne i sin tale berette om, at Håndværkskollegiet bliver noget helt særligt. Detaljerne er jo overalt – der er ikke to bjælker eller søjler der er ens. Normalt bruger man stål og gips til vægge, men her er 70 centimeter tykt træ. Der er ingen standardløsninger, men overalt smukke detaljer - som eksempelvis at små propper af træ skjuler de steder, hvor man har lavet beslag for at sætte træet sammen.
Herefter åbnede pølsevognen ved rejsegildet.
Opførelsen af det Håndværkskollegiet i Herning er nu så langt, at byggeriets ikoniske ellipseform fremstår tydeligt, og håndværkerne på pladsen er nået langt med både den underliggende tagkonstruktion og arbejdet med tagdækning.
BRFfonden har optaget en video fra pladsen og talt med byggeleder Søren Holm fra c.c. contractor. Her kan du få et indblik i tagkonstruktionen på Håndværkskollegiet i Herning, som netop udgør en meget væsentlig del af byggeriets arkitektoniske og håndværksmæssige særpræg. Du kan også få et indblik i naturmaterialet skifer, som en del af taget skal belægges med, og som er med til at sikre både lang levetid og lavt klimaaftryk.
Se videoen her.
Jens Martin Højgaard blev ansat hos c.c. contractor den 1. april 2004, og kan i dag fejre sit 20 års jubilæum ved c.c. contractor. Vi markerede dagen fredag, hvor alle kolleger var samlet på kontoret til brunch, og hvor Claus Minds holdt tale for ham.
Jens Martin sidder på vores tegnestue. Han har bl.a. ansvaret for projektkoordinering og kommunikation mellem bygherre, rådgivere, leverandører og håndværkere. Jens Martin sikrer al digital tegningshåndtering og sørger for, at alle på et projekt er fuldt ud opdateret om eventuelle ændringer.
Kunderne ved, at når en opgave lander på bordet ved Jens Martin, så er der styr på sagerne og der er ikke noget der smutter ned mellem stolene – det sætter vi stor pris på.
Vi ønsker Jens Martin hjertelig tillykke med sit 20 års jubilæum.
Traditionen tro var der pølser, en krans i toppen af bygningen og taler, hvor håndværkerne blev hyldet, da der tirsdag den 19. marts blev holdt rejsegilde på det kommende Sundhedshus.
Gildet bød på taler af borgmester Kenneth Muhs (V) og projektchef Claus Minds fra C.C. Contractor, pølsevogn og ikke mindst rundvisninger.
I Nyborg Sundhedshus vil man samle kommunale tilbud som hjælp til rygestop eller vægttab og private aktører som praktiserende læger, øre- og hudlæger og tandlæge, samt patientforeninger. Nyborg Sundhedshus vil på den måde give færre indgange for borgerne til det nære sundhedsvæsen.
Desuden vil Nyborg Sundhedshus rummer 20 boliger til nyudskrevne patienter, som det endnu er for tidligt at sende hjem.
Sundhedshuset forventer at kunne tage imod de første patienter i slutningen af 2024.
Onsdag den 6. marts 2024 var der rejsegilde for den nye Kræftrådgivning i Odense, som med sine 1400 m2 bliver den største af Kræftens Bekæmpelses 12 kræftrådgivninger.
Den nye placering på Hospitalsringen skal sikre kræftpatienter og pårørende nem adgang til rådgivning og støtte i fremtiden, når kræftbehandlingen samles på Odense Universitetshospital.
I den nye kræftrådgivning kan kræftramte få gratis rådgivningssamtaler, deltage i grupper, aktiviteter og fællesskaber, og som noget nyt flytter hospitalets ’Klinik for Senfølger til Kræft’ og ’Palliativt Team Fyn’ med. Det er første gang, at så mange fagligheder samles under samme tag i regi af Kræftens Bekæmpelses kræftrådgivninger.
Det smukke hus begynder at tage sin form, og det bliver uden tvivl et fantastisk frirum til kræftpatienter og pårørende. Den kommende kræftrådgivning i Odense er tegnet af Claus Pryds Arkitekter og opføres på Hospitalsringen 57.
Rejsegildet blev markeret med taler af Jesper Fisker, direktør i Kræftens Bekæmpelse, Claus Pryds, arkitekt i Claus Pryds Arkitekter og Jørn From, direktør i c.c. contractor. Talerne blev efterfulgt af frokost ved pølsevognen.
Vi glæder os til at følge byggeriet, som arkitektonisk har hentet inspiration fra den klassiske, danske trelængede gård.
Uddannelsesinstitutionen TEC - Technical Education Copenhagens skal bygge nyt i Gladsaxe. Kontrakten med c.c. contractor på hovedentreprisen på et 3.200 kvm "energihus" er netop indgået.
TEC Gladsaxe skal rumme uddannelsesfaciliteter til bl.a.:
- VVS Energispecialist
- VVS Køl
- Ventilationstekniker
samt EUX gymnasiefag.
Energihuset omfatter 3.200 m2 fordelt på stue, 1. og 2. sal samt 600 m2 kælder. Byggeriet påbegyndes primo februar 2024 og forventes afleveret ultimo april 2025.
Husets skal være et ”praksishus”, hvor man kan øve sig, forfine teknikker og sætte strøm til innovative ideer. I Energihuset skal kabler, ledninger, rørføringer mm. være synlige og tilgængelige, så det kan bruges til undevisningsbrug.
Foto: TEC's energihus i Gladsaxe, som det tog sig ud i udbudsmaterialet.
Alle medarbejdere ved c.c. contractor er i gang med et længere efteruddannelsesforløb hos Molio, hvor de tager Byggeriets Projektlederuddannelse. Denne gang var vi nået til Modul 2 ud af 4. Dagene bød bl.a. på teori, gruppearbejder og flere inspirerende foredragsholdere.
- Roller og anvar, v/ Peter G. Harboe, Molio
- Effektiv projektstyring v/ Kristian Birch Pedersen, Exigo
- Sunde processer v/ Flemming Vind Christiansen, lektor VIA
- Kompleksitet v/ Peter G. Harboe, Molio
- De store projekter - hvad kan vi tage med? v/ Peter G. Harboe, Molio
- Byggejura v/ Vibeke Kragh
- Nye udbudsformer v/ Amer Kamal og Martin Witt Volsgaard, Seabuild
På fotoet ses Kristian Birch Pedersen fra Exigo, som bl.a. viste 'Tactplan'. Tactplan er en cloud-baseret planlægningssoftwareløsning til byggeri, der giver byggeteams mulighed for at planlægge og kontrollere alle aspekter af bygnings-, infrastruktur- og energiprojekter ved at kombinere lokationsbaserede, Takt Time og Gantt tidsplaner.
Tak for god inspiration til alle foredragsholdere. Vi lyttede og blev inspireret…
Lone Bigum blev ansat hos c.c. contractor den 15. januar 2014, og kan i dag fejre sit 10 års jubilæum ved c.c. contractor. Vi markerede dagen i fredags, hvor alle kolleger var samlet på kontoret til brunch, og hvor Jørn From holdt tale for hende.
Lone møder du i vores reception. Hun er husets blæksprutte, som bl.a. assisterer projektlederne med indhetning af tilbud fra samarbejdspartnere, koordinering med rengøring og haveservice, vedligehold af kontorlokaler, ad hoc kontoropgaver, indkøb af beklædning og kontorarktikler – og så sørger hun altid for virkelig god forplejning til alle!
Vi ønsker Lone hjertelig tillykke med de første 10 år og ser frem til mange flere år sammen…
Fredag den 5. januar 2024 blev første spadestik taget til den kommende bæredygtige NGG skolebygning! Der var stort fremmøde en iskold eftermiddag, hvor de fremmødte kunne nyde varm kaffe og kage, og høre taler fra bygherre, Hørsholm kommune og NGG, som alle udviste stor begejstring for det kommende projekt. Projektchef, Claus Minds, fra c.c. contractor deltog i festligheden.
Onsdag den 13. december blev der afholdt rejsegilde på TEC Baltorp Campus i Ballerup.
Her var flere på talerstolen, bl.a. Mette Munkedal Tange, som er senior projektchef for PensionDanmark og Jacob Jersild, vicedirektør for TEC. De udtrykte stor taknemmelighed for hele processen indtil nu og takkede for de mange håndværkeres indsats.
Thomas D. Christensen, projektleder fra c.c. contractor, sluttede talerækken med en stor tak til håndværkerne, for alt hvad de gør og udstråler på byggepladsen. Trods et par skvulp på vejen, som er humøret højt og folk tilpasser sig og knokler stadig i samme retning. Udover dette takkede han også hele bygherre- og rådgiverteamet, og ikke mindst PensionDanmark.
Tidligere på året gik Håndværkskollegiet i Herning i jorden. Nu er byggeriet så fremskredent, at kollegiets karakteristiske ellipseform kan anes fra oven, og arbejdet med montering af CLT og træelementer er i fuld gang.
I denne dronevideo, som er produceret af Frame & Work, kan du få et nærmere indblik i processen, møde Taasinge Elementer der fremstiller og leverer kollegiets unikke tagkassetter.
En af de bærende løsninger i Håndværkskollegiet i Herning bliver krydslamineret tømmer, også kendt som CLT. Denne løsning gør det muligt at bruge træ i stedet for f.eks. stål eller beton til at bygge både stort og højt.
På en kold novemberdag med enkelte solstrejf kom endelig dagen for det første spadestik for byggeriet til Element Metech i Fastrupdalen ved Hammerum.
På trods af det kølige vejr, var der et fint fremmøde fra både Element Metech, naboer og ikke mindst fra Herning Kommune, hvorfra der var mødt 5-6 repræsentanter.
Domicilet kommer til at byde velkommen til 80 nye arbejdspladser i Kommunen.
Der var taler af både viceborgmeteren, direktøren fra Element Metech og af Jørn From fra c.c. contractor, der alle i fællesskab foretog det første spadestik.
Det var koldt, så dejligt at alle efterfølgende kunne varme sig lidt ved pølsevognen med lune hotdogs.
Vi glæder os til at følge byggeriet.
c.c. contractor støtter Knæk Cancer.
Tietgen City skal være Danmarks førende merkantile uddannelsesområde, placeret i et levende campusområde midt i Nørrebro og på kanten af havnekajen i Odense.
I visionen for Tietgen City arbejdes med forskellige miljøer - studie- og undervisningsmiljø, områdets miljø og til sidst miljø i forstand af bæredygtighed.
Bygningen skal udfordre og understøtte den pædagogiske praksis og sætte fokus på en projekt-/anvendelsesorienteret undervisning, der bringer eleven tættere på erhvervslivet. Holdstørrelser og udnyttelser af arealer er dynamiske og organiske, og skolen favner og tiltrækker ikke kun én elevtype, men alle – såvel unge som voksne, de skoletrætte som de fagligt stærke.
Du kan følge tilblivelsen af Tietgenskolen her.
Jane Skov blev ansat hos c.c. contractor den 2. september 2013, og kan således fejre sit 10 års jubilæum. Det blev markeret med formiddags-kom-sammen og en flot tale af adm. direktør Jørn From.
Jane har ansvaret for alle vores prækvalifikationer og udarbejdelse af konkurrencetilbud, samt markedsføring og hjemmeside.
Vi ser frem til mange flere år sammen…
c.c. contracor ønsker Claus Minds og Ole Rytter et stort tillykke med deres flotte 25 års jubilæum.
Claus og Ole er en vigtig del af c.c. contractor og vigtige medlemmer af ledelsesgruppen, hvor de bibringer uundværlig indsigt og faglighed. Begge har med deres store faglighed bidraget til mange af virksomhedens projekter.
Med godt humør, en positiv indstilling og stærkt engagement formår de at skabe et helt særligt sammenhold i virksomheden, både på det faglige og sociale plan.
Endnu engang - et stort tillykke med jeres 25 års jubilæum.
Torsdag den 17. august 2023 blev der afholdt rejsegilde på opførelsen af nye bygninger til Aarhus International School. Bygningen var vanen tro pyntet med rejsekrans.
Bygherre, rådgivere, entreprenører og repræsentanter fra støttende fonde deltog i fejringen, og flere holdt taler.
Bl.a. Jørn From, direktør fra c.c. contractor, indtog talerstolen på byggepladsen og takkede håndværkerne for det flotte arbejde og bygherre for det gode samarbejde.
For 11. år i træk sætter Nohrcon fokus på de gode eksempler med kåringen af Årets skolebyggeri. I år med fem nominerede projekter, der ikke blot inspirerer andre, der skal bygge fremtidens skole, men som også fungerer som forum for fællesskab i en bredere kontekst.
Et mangfoldigt knudepunkt
En fagjury nedsat af Nohrcon og en offentlig afstemning fandt tilsammen årets vinder: Børne- og Kulturhuset i Høje-Taastrup Kommune, som kobler børns læring og udvikling med kultur og kreativitet i et sprællevende hus på ny og unik vis.
Som en kinesisk æske smelter fire fritstående ”bokse” sammen både fysisk og fagligt med hvert deres fokus på musik, kreativitet, småbørnsmiljø og bevægelse. Bygningen huser både en tosporet skole fra 0. – 6. klasse, fritidsordning, dagtilbud, musikskole, billedskole, dramaskole og forskellige idrætsklubber. Her kan man som barn udforske kunst, musik, teater og sport fra første færd.
Læringen er baseret på det '21. århundredes kompetencer', som ruster børn og unge til aktiv deltagelse i samfundet. Huset er designet til at understøtte dette med mange muligheder for at tage læringen hen til det sted, der egner sig bedst til aktiviteten. Der har desuden været fokus på bæredygtighed i designprocessen – bl.a. via tiltag relateret til FN’s Verdensmål for bæredygtig udvikling.
Børne- og Kulturhuset er placeret centralt på det nye kulturstrøg i byen. Kulturstrøget fortsætter ind gennem huset, og på den måde bliver bygningen en del af kvarterets daglige liv. Det skaber et fælles ejerskab, hvor alle byens borgere føler sig velkomne. Bygningen er allerede blevet et samlingspunkt for daglige brugere, beboere og besøgende, siden det åbnede i marts 2023.
På foto ses repræsentanter fra vinderteamet, som tog imod prisen ved kåringen:
- Michael Ziegler, borgmester, Høje-Taastrup Kommune
- Mikkel Sørensen, arkitekt og partner, Christensen & Co Arkitekter
- Liv Bach Henriksen, arkitekt og Leder Pædagogik og Læring, Arkitektfirmaet Kjaer & Richter
- Tine Vogt, landskabsarkitekt og associeret partner, LYTT Architecture
- Claus Minds, projektchef, CC Contractor
- Pernille Folting, konstitueret skoleleder, Høje-Taastrup Kommune
- Malene Pedersen, projektleder, AFRY
Michael Ziegler, borgmester (K) i Høje-Taastrup Kommune, udtaler:
”Vi er meget stolte over, at Børne- og Kulturhuset i Høje-Taastrup er kåret som Årets skolebyggeri 2023. Det er en flot anerkendelse af, at Børne- og Kulturhuset kan noget særligt. Vi sætter kultur og kreativitet i højsædet ved at samle skole, dagtilbud, musik-, billed- og dramaskole, kulturtilbud og foreninger, og børnene er omgivet af dygtige og dedikerede pædagoger, lærere, kulturformidlere og professionelle undervisere. Prisen er en flot anerkendelse af, at Børne- og Kulturhuset er et nyskabende samlingssted for alle byens børn og unge.”
Fagjuryen udtaler:
"Et spændende projekt der på fin vis forsøger at sammenbinde dagtilbud, skole, SFO og kulturaktiviteter i en samlende bygningsmasse. Det samlede projekt fremstår overbevisende i både de ydre og indre parametre. Bygningen opleves i materialer og proportioner til at understøtte funktionerne. Organiseringen virker samtidig let overskuelig og robust i sin tænkning."
"Opdelingen af skolen med de offentlige funktioner i nedre plan og læringsmiljøer i de øvre plan er godt tænkt i forhold til et trygt og mere roligt børneliv. Arkitektonisk er der tænkt i naturmaterialer både inde og ude, hvilket giver et varmt og indbydende udtryk."
Liv Bach Henriksen, arkitekt og leder for Pædagogik og Læring, Kjaer & Richter, udtaler:
"Vi er meget glade og stolte over at netop Børne- og Kulturhuset får prisen som Årets skolebyggeri. Projektet er udviklet i tæt samarbejde med Høje-Taastrup Kommune, der med et visionært, pædagogisk program udfordrer indholdet og udformningen af den traditionelle folkeskole. I Børne- og Kulturhuset kobles læring og kultur med praksisnære og autentiske undervisningsforløb i et kreativt og musisk værkstedsmiljø. Projektet er tænkt som et ’åbningstræk’ i revitaliseringen af boligområdet, Taastrupgaard, hvor Børne- og Kulturhusets placering midt på det centrale strøg inviterer lokalområdet indenfor."
Mikkel Sørensen, arkitekt og partner, Christtensen & Co, udtaler:
"Det har været særligt vigtigt for os, at bygningsdesignet skaber rammer for små og store fællesskaber på tværs af undervisning og fritidsaktiviteter og dermed understøtter stærke bånd mellem børn og kultur. Huset markerer sig tydeligt som hele bydelens Kulturhus og er opbygget som et ’bofællesskab’ for dagtilbud, skole og kulturskoler, der deler de åbne værkstedsfaciliteter i stueplan."
Pernille Folting, konst. skoleleder, udtaler:
"Det har været en fornøjelse at indtage et hus, hvor rammerne er bygget til nutidens skole med en indretning, der lægger op til en legende og undersøgende tilgang til det faglige. Samtidig er Børne- og Kulturhuset helt særligt, da skole, dagtilbud, musik-, billed- og dramaskole deler huset på lige vilkår. Herigennem ligger der et oplagt samarbejde på tværs, der kan underbygge elevernes læring og kreative udvikling."
c.c. contractor holder sommerferielukket i uge 29 og 30.
Vi er tilbage igen mandag den 31. juli.
Efter et tavlt første halvår af 2023 glæder vi os alle, hvor det er muligt, til en velfortjent ferie. Vi ser frem til at færdiggøre vores eksisterende byggerier og tage fat på nye, spændende projekter på den anden side af ferien.
Vi ønsker alle en rigtig god sommer!
Spændingen om de nominerede til Nohrcons pris ”Årets skolebyggeri 2023” er endelig forløst. Fem projekter, med hvert deres udtryk, har gjort kæmpe indtryk på fagjuryen og er helt fortjent nomineret til prisen. Dansk skolebyggeri inspirerer ud over landets grænser, og de nominerede projekter viser hvorfor. I år med tydelig streg under fremtidens skole som forum for fællesskab. Vinderen findes for 11. år i træk via en offentlig afstemning, som løber frem til d. 26. juni.
KÅRING AF ÅRETS SKOLEBYGGERI
En kompetent fagjury, nedsat af Nohrcon, har udvalgt fem vidt forskellige skolebyggerier. Tilsammen giver de et rammende øjebliksbillede af den enorme udvikling, dansk skolebyggeri har gennemgået de seneste par år.
En skole er ikke længere bare en skole. Den er ofte også et kulturelt samlingssted, et forum for fællesskab og et moderne læringscenter for dannelse i andre discipliner end ”blot” dansk og matematik.
Træ udgør en stadig større bestanddel af bygningsmassen. Naturen indgår (naturligvis) i nutidens læringsmiljø. Og lokalområdet inddrages ved brugerinvolvering, dialogmøder og i selve skolens funktion uden for skoletid.
”De nominerede til Årets skolebyggeri 2023 viser ganske enkelt, hvorfor dansk skolearkitektur er Danish Dynamite: Byggeri, der inspirerer ud over landets grænser, med brugercentrering, bæredygtige løsninger og integration i lokalsamfundet”, siger nordisk driftschef i Nohrcon, Ida Kamp Holmstrøm.
DE 5 NOMINEREDE PROJEKTER MED UDPLUK FRA FAGJURYENS BEGRUNDELSE:
Børne- og kulturhuset i Høje Taastrup
”Et spændende projekt der på fin vis forsøger at sammenbinde dagtilbud, skole, SFO og kulturaktiviteter.”
Frederiksborg byskole - ”Bakkefløjen” i Hillerød
”Et meget gennemtænkt byggeri, hvor der er tænkt på gode pædagogiske og didaktiske rammer.”
Frederiksværk skole i Halsnæs Kommune
”Der er er skabt en rig variation af rumlige muligheder til de mange forskellige brugere. Gedigent materialevalg.
Skolecenter Jetsmark i Jammerbugt Kommune
”Komplet byggeri. Der er tænkt over både miljø, undervisningsmiljø, lokalsamfund, materialer m.m.”
UC Syd, Campus Kolding
”Markant arkitektonisk projekt der med sin udformning, materialer og detaljer fremstår som inviterende og levende.”
Stem på din favorit her.
Afstemningen lukker den 26/6 2023. Vinderen aflsøres den 14/8 2023.
Onsdag den 31. maj fejrede vi grundstensnedlæggelsen af TEC Ballerup.
En grundstensnedlæggelse er en ceremoni, der finder sted ved et byggearbejdes start. En variant er en indmuringsceremoni, hvor grundstenen bliver indmuret som hjørnesten eller sten som er forsynet med en inskription indmuret et synligt sted.
Det nedlagte, som indstøbes i fundamentet, kan være en kapsel eller lignende, som indeholder relevante oplysninger om bygningens forhistorie, arkitekt eller den person, som bygningen er opkaldt efter etc.
Ballerups borgemester Jesper Würtzen, adm. direktør i PensionDanmark Torben Möger Pedersen, bestyrelsesformand for TEC Henrik Tofteng og projektchef for totalentreprenør Claus Minds holdt taler i dagens anledning.
Samarbejde blev fejret. Grundstenen er lagt, og bygherre får et robust og smukt skolebyggeri, at lejer får moderne læringsmiljø, og at campus og den omkringliggende bydel kommer til at nyde godt at det liv, som byggeriet vil bidrage med.
Du kan læse mere om grundstensnedlæggelsen i Sjællandske Nyheders artikel her.
Onsdag den 31. maj var der inviteret til rejsegilde på Steno Diabetes
Center Sjælland og Lægeuddannelsen i Køge.
Det blev fejret, at det kommende SDCS er nået en vigtig milepæl i byggeprocessen, hvor byggeriet er nået sin fulde højde på i alt fem etager.
Begivenheden blev markeret med taler fra både totalentreprenør c.c. contractor af projektchef Claus Minds og bygherre ved projektleder Jens Falkenham.
Efterfølgende var der trængsel ved pølsevognen.
Mandag 15. maj kl. 13.00 blev der taget første spadestik til en ny kræftrådgivning i Odense. Den opføres ved nyt Odense Universitetshospital.
Den 43-årige kræftpatient, Pernille Kirstine Rix, hendees mand og datter, tog det første spadestik på grunden, hvor det nye byggeri skal opføres. Pernille er uhelbredelig syg af lungekræft, og familien har derfor fået rådgivning og støtte i Kræftrådgivningen i Odense til blandt andet at tage de svære snakke og finde ro i tankemylderet.
I Kræftens Bekæmpelse er man rigtig glad for at kunne tilbyde rådgivning og støtte til kræftpatienter som Pernille tæt på kræftbehandlingen på det nye Odense Universitetshospital.
- Jeg er begejstret for, at vi flytter med kræftbehandlingen ud til det nye Odense Universitetshospital. Det betyder, at kræftpatienter og pårørende kan komme forbi kræftrådgivningen før eller efter deres aftaler på hospitalet, og at vi kan fortsætte vores rigtig gode samarbejde med hospitalets ansatte, Jesper Fisker, administrerende direktør i Kræftens Bekæmpelse.
Kræftrådgivningen i Odense flytter fra Kløvervænget 18B og ud til Hospitalsringen 57. Byggeriet opføres med inspiration fra tre-længet gård og får udsyn til hospitalsområdet mod syd og vest – og til grønne områder med søer og skov mod nordøst.
Byggeriet er tegnet af Claus Pryds Arkitekter og opføres af c.c. contractor. Kræftrådgivningen forventes at stå færdigt i foråret af 2025.
Kulturhotellet Højhuset blev fredag den 28. april 2023 indviet på dagen, hvor det var 61 år siden, Herning Højskole åbnede.
Anne Marie Mau, der bestyrer Johannes Jensen og Helle Mau Jensens Fond, og har brugt de seneste seks år på at bringe de gamle bygninger tilbage til ære og værdighed.
c.c. contractor er glade for at have været med til renoveringen, og glædes over, at der i dag står et flot kulturhus, hvor man kan blive overrasket af uforudsigelighed og skæve indslag. Her er plads til fællesskab og samtale.
Byggeriet af 55 nye plejeboliger begynder at tage form på Plejehjemmet Lillevang i Fraum. Mandag den 17. april var der inviteret til rejsegilde i gården, og vejret kunne næsten ikke være bedre med solskin og blå himmel.
På talerstolen var bl.a. Farums borgmester Ole Bonde Christensen, formanden for boligselskabet Farumsødal Karin Beyer og projektchef, Claus Minds, fra c.c. contractor.
Der er tale om et plejehjem, der er bæredygtighedscertificeret. For at opnå DGNB Guld ses på materialer, energi og spild, samt bløde værdier som tilgængelighed, arkiektur og brugerinddragelse. Der kommer bl.a. solceller på taget, og regnvandet bliver samlet i bassiner og kan bruges rekreativt - såkaldt LAR-løsninger.
Høje-Taastrup Kommune har fået lavet en Timelapse video af Børne- og Kulturhuset, som bl.a. er brugt til at følge byggeriets udvikling og proces.
En Timeplase videoen er en hurtig tidsrejse, hvor man for eksempel viser 3 års nedrivning og byggeri på 2 minutter. Det er fascinerende at se på, og øjet bliver automatisk fanget.
Du kan se videoen her.
Tirsdag den 21. marts 2023 blev første spadestik taget til et nyt sundhedshus i Nyborg.
Arrangementet blev markeret af taler ved borgmester Kenneth Muhs, fungerende formand for Region Syddanmark Bo Libergren og Claus Minds, projektchef ved c.c. contractor.
Læs hele pressemeddelelsen fra Nyborg Kommune her.
Torsdag den 16. marts 2023 var flaget hejst, humøret højt og grillpølserne varme, da håndværkere, entreprenører, samarbejdspartnere, bestyrelsen i Herning Vand og alle ansatte var indbudt til rejsegilde.
Administrerende direktør Niels Møller Jensen og Jørn fik æren af at sige et par ord. Jørn From hyldede blandt andet de dygtige håndværkere, og takkede for at c.c. contractor måtte komme igen. Det er altid dejligt, når kunderne vender tilbage. Det vidner om, at de er tilfredse med vores arbejde.
Efterfølgende var det tid til hotdogs og besigtigelse af byggeriet, der efter planen står klar omkring 1. juli.
Tirsdag eftermiddag kunne Danske Shoppingcentre, som står bag Kolding Storcenter, tage de første spadestik til det, der skal blive til en 8.000 kvadratmeter stor udvidelse af centret, som skal byde velkommen til yderligere to nye lejere, bolighuset Ilva og legekæden, Leos Legeland.
- Jeg har set frem til det her ganske længe; at vi kunne tage første spadestik til udvidelsen af Kolding Storcenter, som kan være med til at skabe endnu flere oplevelser og minder for de handlende, lød det blandt andet fra Jesper Faurholdt, som er administrerende direktør i Danske Shoppingcentre i hans tale ved seancen.
Færdig næste forår
Kort forinden havde han sammen med borgmester Knud Erik Langhoff og Jørn From, som er direktør i c.c. contractor, taget de første spadestik til byggeriet, som dog imidlertid er tyvstartet en smule.
Man er nemlig allerede begyndt at grave ved parkeringspladsen længst væk fra centret og ud imod Skovvangen. Efter påske rykker man så gradvist tættere på centret, inden man omkring sommerferien også går i gang i kælderen under centret. Her skal der lægges om på diverse ledninger, som i dag blandt andet giver strøm og varme til bygningen.
I løbet af efteråret og omkring juletid går man for alvor i gang ved indgangspartiet, inden man omkring marts 2024 gerne skulle være færdig og overrække nøglerne til de nye lejere.
Selvom processen kan lyde kompliceret, så forsikrer Jørn From imidlertid, at man bygger med mindst mulig gene for centrets mange handlende.
- Vi har erfaring med lignende byggerier, og vi har gjort det før, så mon ikke det også lader sig gøre denne gang, sagde Jørn From.
Der blev den 3. marts taget første spadstik til Håndværkskollegiet i Herning, der skal øge respekten for og glæden ved håndværksfagene.
Der var taler, klapsalver og store smil blandt de fremmødte.
c.c. contractor er stolte af at være totalentreprenør på det unikke byggeri. Der er tale om et byggeri ud over det sædvanlige, udtaler projektchef Claus Minds fra c.c. contractor.
- Der er ikke to spær, der er ens. Alle de bærende konstruktioner er af træ. Taget er af skifer, og der bruges genbrugstegl, da byggeriet lægger stor vægt på bæredygtighed.
På foto ses borgmester Dorte West (V) og Fondsdirektør Kristian May.
Tirsdag den 21. februar 2023 blev den nye Frederiksværk Skole officielt indviet. c.c. contractors team fra venstre; Michael Mortensen, Andreas Munk Troldborg og Søren Nørgaard havde, sammen med direktør Jørn From, taget turen til Halnæs Kommune for at deltage i indvielsen.
Vejret var skønt, så flaget vajede smukt i skolegårdens flagstang. Indenfor blev skolen fejret med sang, taler, musik, rundvisning af byrådet, grøntsagsstænger og knækbrød til de voksne og fastelavnsboller til børnene.
Til foråret går byggeriet af Danmarks næste håndværkskollegium, Håndværkskollegiet i Herning, i gang. Til at forestå opførelsen af kollegiet har Fonden for Håndværkskollegier valgt c.c. contractor som totalentreprenør. Det bliver dermed en erfaren spiller med mere end 52 års ekspertise inden for projekt- og byggestyring i både Herning og resten af landet, som skal stå i spidsen for byggeriet.
Læs mere om byggeriet her.
Licitationen / Nordiske Medier har udgivet et online magasin om højhuse, hvor bl.a. kulturhotellet Højhuset er nævnt.
c.c. contractor har stået for renoveringen og transformationen.
Herning Højskole er placeret i det karakteristiske flade landskab, med højskolens 14 etagers højhus, der står som et pejlemærke i udkanten af Herning ved motorvejsringen. I 46 år fungerede det ikoniske højhus i Birk øst for Herning som højskole. Nu er den fredede højskole renoveret og omdannet til et nyt og anderledes kulturelt mødested.
Bygningen huser kulturhotellet Højhuset, som er et socioøkonomisk hostel, der skal give liv til lokale kunstnere og kulturudøvere, der kommer til at boltre sig i de tidligere højskolelokaler. Det betyder, at kunstnere og andre kulturudøvere kan få tilladelse til at bruge højskolens rammer, hvis de ikke selv har midlerne til at skaffe sig en scene. Til gengæld giver det Højhusets gæster oplevelser, de kan få i forbindelse med deres besøg. Dertil kommer hotel med 56 enkeltværelser og 26 dobbeltværelser til overnattende gæster, samt en selvstændig restaurant med plads til 150 gæster.
Læs artiklen på side 25 her.
Som medlem af GBC-DK kan vi oplyse, at Green Building Council Denmark skifter navn til Rådet for Bæredygtigt Byggeri.
Med navneskiftet markeres den store udvikling, Rådet har gennemgået de seneste år.
Hvis I ønsker at læse mere om baggrunden for navneskiftet, kan I læse mere her.
c.c. contractor ønsker alle kunder og samarbejdspartnere glædelig jul og godt nytår.
Vi vil gerne sige tak, til både kunder og leverandører, for et velgennemført samarbejde omkring vore aktiviteter i det gamle år. Uanset hvor meget vi anstrenger os, kan vi ikke bygge alene.
Samspillet med kunderne, når ønskerne skal realiseres i et byggeri, er vigtigt. Vore leverandørers positive indstilling til at løse opgaverne, også i pressede situationer, er helt nødvendig for resultaterne.
Vi glæder os til det nye år, nye opgaver, nye udfordringer og nye relationer, men bestemt også til samarbejde med »gamle kendinge« både på kunde- og leverandørsiden.
Tak til alle!
Årets Byggeri er den bredeste og mest alsidige pris i byggebranchen.
En national hæderspris, som hvert år i december tildeles årets bedste og vigtigste byggerier ud fra deres samfundsmæssige og byggefaglige betydning.
Prisen er stiftet af Magasinet Byggeri og har været uddelt siden 1997
Dommerpanelset bag prisen Årets byggeri har udpeget de bygninger, som, de mener, vil få størst samfundsmæssig betydning i 2022. Nogle udmærker sig rent æstetisk, nogle bæredygtigt, nogle socialt, men alle ved, at holdene bag har arbejdet dygtigt.
I kategorien ÅBEN er Den nye kræftrådgivning ved Aarhus Universitetshospital nomineret.
Den nye kræftrådgivning ved Aarhus Universitetshopsital ligger mellem hospitalet go de omkringliggende gørnne marker i Skejby. Bygningen er den del af af Kræftens Bekæmpelses strategi om at være til til stede med rådgivning til kræftpatiener og pårørende tæt på landets kræftbehandlende hospitaler. En undersøgelse viser nemlig, at det er vigtigt, at man kan gå direkte fra sygehus og ind i et rum, der skaber tryghed og ro, og hvor man kan få rådgivning, gå til motion eller møder andr ei samme situation. Her skiller stedet sig ud fra hospitalsarkitekturen med lyse og hjemlige fællesarealer, store glaspartier med udsigt til skov og grønne marker og smuk nyfortolkning af det danske længehus.
Areal: 1.100 m2. Arkitekt: Claus Pryds Arkitekter. Bygherre: Kræftens Bekæmpelse. Entreprenør: c.c. contractor.
Vi har haft besøg af Falck, som har afholdt tre kurser om Førstehjælp ved hjertestop for alle medarbejdere.
I Danmark rammes ca. 4.700 mennesker årligt af hjertestop udenfor hospitalerne. Heraf er omkring halvdelen i den arbejdsdygtige alder.
Heldigvis er antallet af personer der yder førstehjælp stødt stigende, og det betyder flere overlevende.
Netop derfor synes vi, at der god grund til, at så mange som muligt lærer førstehjælp med hjertemassage og brug af hjertestarter - så endnu flere overlever i fremtiden.
Vi er nu alle i stand til at yde førstehjælp, hvis uheldet er ude – og foran vores domicil hænger en hjertestarter, som er offentlig tilgængelig.
Onsdag den 26. oktober blev der taget 1. spadestik til TietgenSkolens nye handelsskole på Odense Havn.
Sammen med borgmesteren i Odense Kommune, Peter Rahbæk Juel, tog direktør, Annette Vilhelmsen, og elevrådsformanden på TietgenSkolen eud & eux, Lærke Siggaard Hansen, de allerførste spadestik til den nye skole.
På talerstolen var bl.a. c.c. contractors byggeleder Martin Fløe Hansen, som blev hejst op i kurvevogn, så der var udsigt til de mange fremmødte.
Om mindre end to år står over 8.000 kvadratmeter bæredygtigt byggeri klar til at tage imod bl.a. eleverne fra de erhvervsfaglige uddannelser på TietgenSkolen eud & eux.
Skolen forventes at stå færdigt sommeren 2024.
Pressemeddelse:
Der var feststemning blandt Aarhus International Schools elever og ansatte, da Kronprinsessen mandag morgen mødte op for at tage det første spadestik til skolens nye tilbygninger.
I strålende efterårssol blev Kronprinsessen budt velkommen af Aarhus International Schools knap 350 elever, som viftede med flag fra de i alt 45 forskellige nationaliteter skolen rummer.
Efter en kort tale fra Formand for Ejendomsfonden AIS, Ebbe Malte Iversen, hvor han på vegne af skolen og fonden takkede både bidragsydere, børn og Kronprinsessen for støtte og fremmøde, var det blevet tid til at tage et længe ventet første spadestik til Aarhus International Schools One Campus byggeri.
Fire af skolens elever havde fåret æren af at tage det første spadestik med Kronprinsessen. De fem første spadestik blev mødt med stor jubel og glæde fra skolens elever og personale, ikke mindst da den erfarne Kronprinsesse trådte til med en hjælpende fod, da otteårige Caterina Serras spade i første omgang ikke helt gik i jorden.
For Rasmus Sølling Rimmen på 15 år var spadestikket en stor oplevelse.
”Jeg har glædet mig meget til at være med til at markere starten af byggeriet. Det var spændende og en stor ære at få lov at tage det første spadestik sammen med Kronprinsessen.”
Med spadestikket satte Kronprinsessen officielt byggeriet af en samlet campus for Aarhus International School i gang. En ambition som både skolen og byen har haft i mange år, fortæller Aarhus Borgmester Jacob Bundsgaard:
”En attraktiv IB-certificeret international skole er en afgørende forudsætning for at fastholde og tiltrække internationale virksomheder, arbejdspladser og medarbejdere til Aarhus. Derfor er det utroligt glædeligt, at skolen, i samarbejde med kommunen og fonde, nu kan starte tilbygningen, så vi også fremover kan tilbyde internationale familier en international skolegang af høj kvalitet.”
Aarhus International School tilbygger i alt 6.000 m2. Fremover vil skolen kunne huse 600 elever i alderen 3-16 år.
”Det er en stor festdag for os i dag. Vi har sammen med Ejendomsfonden arbejdet hårdt for at realisere planerne om udvidelsen, som er helt afgørende for skolens fremtid. Fremover kan vi tilbyde vores dygtige lærere og elever de bedste betingelser for at undervise og lære. Det er en stor ære, at Hendes Kongelige Højhed Kronprinsessen har haft lyst til at tage det første spadestik, og vi glæder os til at invitere både Kronprinsessen og eleverne indenfor i 2024, når byggeriet står færdigt,” siger Bestyrelsesleder for Aarhus International School Niclas Kvernrød.
Eleverne på Aarhus International School glæder sig også til det nye byggeri, ikke mindst til en ny legeplads fortæller 10årige Pascal Degn fra PYP8.
”Vi glæder os rigtigt meget til den nye legepladse, og så bliver det spændende at se de nye klasseværelser og få flere lærere og elever på skolen,” siger han.
Otteårige Caterina Serra fra PYP6 glæder sig mest til at samle skolens yngste elever på skolen også.
”Jeg glæder mig til at børnehaven vil være her sammen med os. For så kan vi måske lege med de børn også. AIS bliver en større skole og det er meget spænende med de nye lokaler og klasseværelser,” fortæller hun.
Bag projektet står et samlet erhvervsliv, fonde og Aarhus Kommune. I alt har Ejendomsfonden AIS rejst 138 millioner kroner til byggeriet, som ERIK arkitekter tegner mens C. C. Contractor har totalentreprisen.
Foto: Jacob Tinsfeldt Haas, Moment Studio & Amelia Herridge-Ishak, AIS.
Alle medarbejdere deltog i 2-timers brandkursus hos c.c. contractor. Bygningsreglementets krav til brandsikring af bygninger er omfattende, og vi har brug for få et forstå krav og regler.
Kurset var yderst informativt, og vi fik alle et fint indblik i de problematikker, som både vi og vores brandrådgivere står i. Vi ser ind i, at der kommer flere paradigmer, som alle kan benytte, og som ensarter arbejdet.
c.c. contractor har vundet udbud om nyt kræftrådgivningscenter i Odense i samarbejde med Claus Pryds Arkitekter og Viggo Madsen Rådgivende Ingeniører.
Projektet er ét blandt syv nye kræftrådgivninger som Kræftens Bekæmpelse, i samarbejde med Realdania, opfører i nærheden af de danske kræftsygehuse. De nye kræftrådgivninger opføres efter et nyt koncept omkring åben rådgivning.
Se mere i Dagens Byggeri her.
Tirsdag den 6. september 2022 var der officiel indvielse af Campus Kolding med besøg af Kronprinsessen. Under besøget i den 11.000 kvadratmeter store bygning i seks etager oplevede hun bl.a. en af verdens største højtalerkunstinstallationer af sin art for fuld udblæsning.
Campus Kolding huser uddannelserne til pædagog og pædagogisk assistent samt lyddesign og grafisk kommunikation. Hertil kommer en række efter- og videreuddannelsesaktiviteter.
I stueetagen finder man idrætshal, dramarum og en biograf med den højeste lydstandard i Danmark, mens der på etagerne længere oppe er værksteder, lydstudier, eget trykkeri samt en hel sal til UC SYDs efter- og videreuddannelse. Huset rummer også en af verdens største højtalerinstallationer med hele 187 højtalere.
Rektor Alexander von Oettingen holdt bl.a. tale i anledning af indvielsen.
På fotoet ses formanden for UC Syds bestyrelsen, Diana Mose Olsen, på talerstolen.
En festlig indvielse, hvor eleverne fik lov til at vise rundt på skolen.
Fredag den 2. september var der rejsegilde på Hørning Skole og Daginstitution.
Daginstitution og 1. etape af skolebyggeriet er efter planen klar til brug i sommeren 2023.
Se mere om byggeriet på www.skanderborg.dk/ny-skole-hoerning
Nyborg Kommune har valgt C.C. Contractor som totalentreprenør for opførelsen af et over 5.000 kvm stort Sundhedshus.
Med underskrivelsen af totalentreprisekontakten 5. juli 2022 er Nyborg Kommune et stort skridt nærmere realiseringen af fremtidens sundhedshus, hvor flere private sundhedsaktører samt kommunale og regionale tilbud samles under samme tag.
Læs resten af Nyborg Kommunes arkikel her.
Vi er superglade for at kunne fortælle, at vi i samarbejde med GPP Arkitekter, AFRY, byMUNCH og Rum og Adfærd har vundet konkurrencen om Herningsholmskolen for Herning Kommune.
Den nye Herningsholmskole udformes med udgangspunkt i begreberne Læring, Trivsel og Fællesskab, som står i centrum for visionen for den nye skole, og udgør de grundsten som skolens pædagogiske principper er bygget op omkring.
I ønskerne til projektet har Herning Kommune lagt særlig stor vægt på arkitektur, bæredygtighed, funktionalitet og kvalitet. Alle sammen parametre, som vinderprojektet imødekommer, fortæller formand for Børne- og Familieudvalget Anne Mette Bang Rasmussen (V):
– C.C. Contractor har også løst udfordringerne med placering af den nye skole på grunden, så den nye skole kan opføres sideløbende med, at det meste af den nuværende skole er i brug. Kun en mindre del af skolen skal genhuses i byggeperioden.
Stedets funktioner skal, udover at være en fantastisk skole, rumme SFO, specialtilbud, tandpleje, idrætsfaciliteter samt uderum til læring, ophold og leg. Det bliver en levende skole, der skaber mulighed for at være et samlingssted for hele området. Et sted hvor det er muligt at afholde teater, koncerter, foredrag, fritidsaktiviteter, fællesspisning, og sportsaktiviteter. En Fællesskabets Skole, som er for alle!
Den nye skole bliver samlet ca. 10.100 m2 og kan rumme op til 3 spor.
TEC H.C. Ørsted Gymnasiet er nomineret af Nohrcons jury til ÅRETS SKOLEBYGGERI 2022.
Synes du også det er et enestående byggeri, så deltag i den offentlige afstemning:
Afstemningen løber fremtil den 15. juni 2022 – og vi håber meget, at du har lyst til at stemme.
Nohrcon udtaler: ”Et meget helstøbt projekt som konstant forandres i sit udtryk og oplevede rum.”
Flerbrugerhuse for både elever og lokalsamfund, den første skole designet til det 21. århundredes kompetencer, og profilskoler med særligt fokus på mad, bevægelse og naturvidenskabelige eksperimenter. Fællesnævneren er moderne, kreative læringsmiljøer – og en nominering til Årets skolebyggeri 2022.
For de fem nominerede projekter i 2022 prøver alle på hver deres måde at skabe det perfekte, kreative læringsmiljø. Et eksperimentarium, hvor nye tanker og idéer kan vokse sig store og afprøves i praksis, uanset alder.
I samarbejde med Arkitektfirmaet CUBO, Marianne Levinsen Landskab og Ingeniørfiramet AFRY er vi blevet prækvalificeret til konkurrencen om at opføre Nyt Campus Næstved for Absalon.
De nye campus, der skal udvikles som led i en arkitektkonkurrence, skal være et aktiv for byen og integreres i området omkring Munkebakken og VUC.
Projektet på 8.100 m2 skal indeholde rammer for fremtidens forskning, undervisning og studiemiljø med dertil hørende administration og fællesfaciliteter.
Bygherren har særlig fokus på, at nybyggeriet bliver rammen om et attraktivt uddannelsesmiljø, der har et godt indeklima og tilgodeser moderne undervisningskrav til foranderlighed.
Vi kan nu offentliggøre, at c.c. contractor har vundet konkurrencen om Tietgenskolen i samarbejde med Kjaer & Richter, Sweco og DETBLÅ.
Den nye skole skal rumme erhvervsuddannelser indenfor Tietgen Business som bl.a. EUD og EUX. De 8.500 m² skal DGNB guld certificeres, og vi ser frem til at komme i gang med projektet og samarbejdet.
Fra dommerbetænkningen: ”Forslagets hovedgreb er overbevisende skulpturelt velkomponeret, med et klart samspil mellem landskabsarkitektur og bygningsarkitektur. Landskabeligt og bygningsmæssigt anvendes interessante kreative løsninger på en lang række tekniske forhold. Der er god oplevelsesrigdom og indlevelse i det stedslige, med et skarpt blik for det ønskede liv på og omkring bygningen.”
Onsdag den 4. maj blev det første spadestik taget til Region Sjællands nye Videnshus, der skal ligge på Sjællands Universitetshospital i Køge.
Det nye Videnshus i 5 etager skal både huse hele lægeuddannelsen og forskning på diabetesområdet i regi af Steno Diabetes Center Sjælland. Videnshuset kommer til at give en god synergi mellem de medicinstuderende og underviserne i de øverste etager og forskning i de nederste. Her kan de studerende allerede i deres studietid blive involveret i forskning ved blot at gå en etage ned.
På dagen var glæden stor, og ikke mindre end tre spader blev sat i jorden af regionsrådsformand Heino Knudsen (S) fra Region Sjælland, medicinstuderende Yousuf El-Sharifi og sygeplejefaglig forskningsleder Carrinna Hansen.
På foto ses projektchef Claus Minds fra c.c. contractor, som bl.a. holdt tale og fortalte om det forestående byggeri.
Byggeriet af det nye hus ventes allerede klar til brug ved udgangen af 2023.
Lars Møller Jensen blev ansat hos c.c. contractor den 3. januar 1997, og i år kunne han således fejre sit 25 års jubilæum. Det blev fejret med reception for familie, venner og samarbejdspartnere af huset torsdag den 24. marts 2022.
Lars har haft en lang karriere som projektkoordinator i c.c. contractors egne tegnestue. Lars' sans for de bygbare løsninger gør, at projekterne kommer godt fra start, fordi projekteringen er velovervejet og detaljeret.
Vi ser frem til mange flere år sammen…
I samarbejde med Arkitektfirmaet CUBO og Ingeniørfiramet AFRY er vi blevet prækvalificeret til konkurrencen om at opføre et nyt kontorbyggeri.
Byggeriet bliver det nye, fælles domicil for Vandmiljø Randers (VMR) og Randers Havn. Begge organisationer tager dagligt imod kunder til de to organisationer og til Forsyningsservice.
Visionen for det nye domicil er dobbelt: Det skal både være et synligt vartegn ud ad til for de to organisationer, og det skal indadtil give virksomhedernes medarbejdere de optimale betingelser for udvikling og for et godt arbejdsliv.
Samtidig skal huset være motor for fremtidig udvikling og forandring: fleksible indretningsmuligheder, optimering af samarbejder og processer, udvidelse og nye arbejdsområder.
Fredag den 18. marts var vi alle samlet hos c.c. contractor for at fejre Dorthe Kristensen og Morten Bøtchers 10 års jubilæum.
c.c. contrator havde allerede glæde af Morten Bøtchers talent under hans studieforløb, hvor han var i praktik som bygningskonstruktør. Glæden var gensidig og 30. januar 2012 blev Morten fastansat som byggeleder. I dag, 10 år senere og en hel del rigere på erfaring, fungerer Morten både som byggeleder og projektleder.
Dorhe Kristensen blev ansat i bogholderiet den 15. marts 2012. Dorthe styrer med sikker og erfaren hånd vores kunde-leverandør forhold, og vores elektroniske fakturering.
Jørn From, adm. direktør, holdt tale for de to jubilarer, og takkede dem for deres indsats og gode humør. De bidrager begge til den gode stemning med deres gode humør.
Vi ser frem til mange flere år…
Den 10. marts var en festdag på H.C. Ørsted Gymnasium, hvor gymnasiet officielt blev indviet.
I februar 2019 tog TEC det første spadestik til H.C. Ørsted Gymnasiet i Lyngby, og den 4. januar i år kunne elever og undervisere endelig flytte ind i det 8.000 kvadratmeter store gymnasium.
Torsdag kunne indbudte gæster så også få lov til at tage det nye byggeri i øjesyn. Og mens eleverne færdedes hjemmevant i de nye rammer, mens de fortalte og viste rundt, så var gæsterne åbenlyst imponerede over det flotte resultat.
Indvielsen blev markeret med en række taler om det markante byggeri og vejen hertil. Bl.a. Lyngby-Taarbæks borgmester Sofia Osmani, der lykønskede elever og lærere med det nye gymnasium og fremhævede det store privilegium, det er, at få lov til at uddanne sig og gå i skole i trygge rammer, set i lyset af den nuværende krig i Ukraine.
H.K.H.Kronprins Frederik fik hjælp til at klippe det røde bånd af sin navnebror Frederik, der er formand for gymnasiets elevråd. Han havde også fået til opgave at vise Kronprinsen rundt på gymnasiet: Blandt andet kunne han i et af skolens laboratorier se og tale med en gruppe elever, der var i gang med at lave forsøg.
Rundvisningen sluttede i den store forhal, hvor H.K.H. Kronprins Frederik fik overrakt en gave fra gymnasiet. En skulptur, der viser nogle af gymnasiets fag udført af smed Jane Marion, der er ansat på TEC. Eleverne havde også sørget for en gave. Det var en kasse med fem øl brygget af eleverne i samarbejde med Nørrebro Bryghus i forbindelse med 150-året for HCØ.
HCØ's kommunikationsafdeling har lavet et kort sammendrag af optagelserne fra indvielsen.
De kan ses her.
I samarbejde med Arkitektfirmaet Frost Larsen og Ingeniørfiramet AFRY er vi blevet prækvalificeret til konkurrencen om at opføre et nyt bo- og beskæftigelsestilbud til 21 borgere med autisme, samt etablering af ny centerbygning til autismecenter.
De to bygningskomplekser får en fælles fysisk identitet, og skal ses i sammenhæng. Byggerierne har dog et væsentligt forskelligt formål, da det ene byggeri har til formål at etablere de mest optimale rammer for voksne borgere med autisme og det andet byggeri har til formål at etablere en tidssvarende centerbygning indeholdende administration, undervisning og konsulentenhed.
Det er et krav, at det nyopførte autismecenter skal DGNB guld certificeres.
Den 27. februar 2022 kunne vi fejre indvielsen af Møltrup Optagelseshjems nye multisal, som er udviklet i samarbejde med AART architects og Realdania.
Visionen bag multisalen er at give hjemmets hjemløse mænd et trygt sted, hvor de kan dyrke fritiden, lære nye færdigheder og indgå i det lokale fællesskab, så de på sigt får mod og overskud til at vende tilbage til samfundet. Projektet er støttet af Realdania, Herning Kommune, Støttefonden for Møltrup Optagelseshjem og flere private donationer.
Et par hundrede mennesker var mødt op til indvielsen, og talerstolen blev indtaget flere gange med stor ros til det flotte byggeri. Bl.a. Henrik Stubkjær, formand for forsorgshjemmet, udtrykte sin store begejstring for den nye sal. De nye omgivelser appellerer til det »hele menneske«, og slog også fast, at multisalen er en katapult til at skyde Møltrup ind i fremtiden.
Erhvervspark Silkeborg er et markant domicilbyggeri ved motorvejen midt i Silkeborg. Den samlede erhvervspark kommer til at udgøre 4 punkthuse på 6 etager hver med fælles lobby, kantine, konferencelokaler m.m.
Ligeledes etableres 117 p-pladsder og cykel-parkering til 54.
I dag ligger der Envision-kontorhuset, som er den første i rækken af kontorhuse.
Dette projektet omhandler opførelse af de næste to nye punkthuse / kontorbygninger i 6 etager med tilhørende mellembygninger.
DGNB Guld
DGNB bliver brugt som et processtyringsværktøj, der skal sikre at bæredygtighedsmålene for projektet bliver virkeliggjort og implementeret i praksis, og at byggeriet opnår DGNB Guld.
Mandag den 1. november var der 1. spadestik på Hørning Skole og Daginstitution.
Mere end 300 børn fra Bakkeskolen og Hørning Dagtilbud var med til at markere byggestart. Når skolen er helt færdigbygget, får den plads til ca. 1.000 elever.
Efter tale fra borgmesteren, formanden for skolebestyrelsen, elevrådet og c.c. contractors direktør Jørn From blev der sunget og danset fra børnene.
Borgmester Frands Fischer fik hjælp til første spadestik af Alte og Johanne, og Jørn From og Karl hjalp hinanden med opgaven.
Første etape af byggeriet omfatter 0.-3.-klasse, idrætshal og multisal samt en integreret daginstitution fra 0-6 år med plads til 130 børn. Byggeriet ventes færdig i sommeren 2023, og budgettet er på 144 mio. kr.
Det er med stor sorg, at vi alt for tidligt har mistet vores kære kollega og gode ven Poul Nielsen. Poul sov stille ind den 26. oktober, efter kort tids sygdom. Han blev 60 år.
Poul var indbegrebet af c.c. contractor, og i 2019 fejrede vi hans 25-års jubilæum.
Med sit store engagement og sin faglige dygtighed satte Poul markante aftryk på en række projekter herunder; Jyske Bank Boxen, MCH Messecenter Herning, Herning Isstadion, Erhvervsakademi Aarhus, Bjarne Nielsen, Audi bilhuse, SMC Biler, samt senest en ny flyhangar og terminal for Blackbird Air Charter.
Der var stor respekt omkring Poul Nielsen blandt kollegaer og samarbejdspartnere i branchen.
Vi vil huske Poul som den person, der altid gik helhjertet ind i ethvert projekt, stort som småt. Han bidrog med stor faglig viden, grundighed, overblik og engagement i løsning af opgaven. Poul var altid hjælpsom og nød stor tillid blandt kollegaer.
Poul var et humoristisk og hjerteligt menneske, en værdsat og engageret kollega. Vi er glade og taknemmelige for at have arbejdet sammen med Poul, og vi vil savne ham.
Vores tanker går til familien og de nærmeste.
Æret være Poul Nielsens minde.
Torsdag den 28. oktober kunne c.c. contractor og bygherre Jacobsen Group holde rejsegilde på Jacoben Gorups nye kontorbyggeri i Haraldsgade i Herning.
7.000 kvadratmeter kontorhus i 7 etager placeret lige ved indkørslen til Herning for enden af motorvejen og ud til Dronningens Boulevard. I stueetagen bliver der fælles køkken, kantine og aula. De fire nederste etager kommer til at huse NetIP, Nordomatic og CO3.
Peter Juul fra Jacobsen Group takkede bl.a. Herning Kommunes borgmester Dorte West, som også var til stede, for et godt samarbejde og fremhævede, at det er glædeligt at erfare, at mange virksomheder ønsker slå sig ned i Herning – det giver udvikling for byen.
Også c.c. contractors direkør Jørn From var på talersstolen og takkede bygherre for at have valgt c.c. contractor som entreprenør, og en stor tak lød til de dygtige håndværkerne på pladsen.
Efterfølgende var der mulighed for at få en rundvisning i huset, og besøge den opstillede pølsevogn.
I juni hyrede c.c. contractor, i samarbejde med Lalandia, Landinspektørcentret i Herning til at lave en 3D scanning af byggeriet i Søndervig.
Formålet var at lave jordopmålinger, så man kunne udngå at flytte unødige partier jord og bruge ressourcer på dette. Dette til gavn for miljøet.
Gå på opdagelse i bygningen – du vil opleve, at du står midt i det.
Klik på bygningen og se den fra alle sider.
Onsdag den 7. oktober blev der holdt rejsegilde på Hummels nye kæmpelager i Padborg.
c.c. contractor's direktør Jørn From var på talerstolen og takkede håndværkene for indsatsen, og udtrykte sin glæde over at byggeriet er på rette spor og går som planlagt.
Repræsentant for Hummel udtrykte tilfredshed med håndteringen og styringen af byggeriet, og Aabenraas borgmester Thomas Andersen glædede sig over, at kommunen kan se frem til flere arbejdspladser.
Fredag den 3. september blev dørene til Absalons nye campus officielt indviet.
Bygningerne har egentlig stået færdige siden begyndelsen af april, men på grund af Covid-19 har der ikke været mulighed for at bruge det nye campus fuldt ud før nu. Det skriver Professionsskolen Absalon, og i en pressemeddelelse siger rektor, Camilla Wang:
- Nu kan vi endelig tage vores nye flotte Campus Slagelse i brug på den måde, vi havde tiltænkt det fra starten. Det har været en lang rejse, som mange har bidraget til, og nu kan vi endelig officielt klippe snoren og starte vores store arbejde med at uddanne fremtidens arbejdskraft.
I dag er det muligt at uddanne sig til sygeplejerske, pædagog, socialrådgiver og professionsbachelor i ernæring og sundhed på Absalons campus i Slagelse, men i 2022 forventer Absalon at åbne for jordemoderuddannelsen. Campus Slagelse dækker over 13.000 kvadratmeter med plads til 2.000 studerende og 250 medarbejderne. Det nye Absalon Campus ligger i centrum af Slagelse ved siden af Slagelse Station med Syddansk Universitets lokaler som nabo.
Indvielsen var offentlig, og der var mange fremmødte.
Kl. 14.00 blev snoren klippet, og der var bl.a. taler fra rektor Camilla Wang og borgmester John Dyrby Paulsen, arkitekt Søren Marxen og projektchef Claus Minds fra c.c. contractor.
Fra kl. 15.00 var det muligt at få en guidet rundtur på campus.
c.c. contractor arbejder med en bred vifte af opgaver for både offentlige og private bygherrer og udfører byggeprojekter i total- og hovedentrepriser, hvor vi yder projekt- og byggestyring.
c.c. contractor har spændende projekter over hele Danmark – lige fra lager / produktionsbygninger og erhvervsbyggeri, til plejecentre og detailbyggerier. Som niche har vi især specialiseret os i idræts-, kultur- og undervisningsbyggerier. Pt. har vi brug for praktikanter, som tilknyttes hovedkontoret i Herning.
Vi har respekt for det traditionelle håndværk, men er samtidig optaget af at benytte os af tidens teknologiske muligheder til at skabe gode resultater. Efarne og nyuddannede medarbejdere giver et godt arbejdsmijø, hvor tværfaglighed vægtes højt.
Projekterende konstruktør praktikant
Som projekterende konstruktørpraktikant ved c.c. contractor får du mulighed for at arbejde inden for alle felter af BIM projektering, herunder kodning og modellering til bygbarhed, arbejdsmiljø og kvalitetssikring.
Som praktikant kræves der passion, bygge- og BIM-faglig indsigt samt lysten til at lære. Til gengæld garanteres der et lærerigt, spændende og udfordrende praktikophold på en tegnestue, hvor tingene går stærkt, men resultaterne er unikke. Vi er dedikerede i vores arbejde, og imødeser du også er.
Vi forventer at du:
- Er initiativrig, selvstændig og har lyst til at udvikle din faglighed.
- Er nysgerrig og har lyst til at blive udfordret.
- Har et godt kendskab til Revit Architecture og BIM-processerne.
- Du er positiv, deltager i hverdagen på tegnestuen og trives i projektteams.
- Du har gode byggetekniske kompetencer, materiale- og produktkendskab.
- Du har fokus på den optimale byggetekniske detalje og deler tegnestuens passion for bygningsdesign, innovative byggetekniske løsninger og materialevalg.
Du kommer til at indgå som en integreret del af tegnestuens projektteams og får mulighed for at følge et enkelt eller to projekter gennem hele praktikperioden.
Du bliver tilknyttet en erfaren medarbejder, der vil guide og give feedback på dit arbejde, samt udfordre dig og sikrer, at den personlige samt faglige udvikling, er til stede.
Udøvende konstruktør praktikant
Som udøvende konstruktørpraktikant hos c.c. contractor bliver du en del af teamet på en af vores byggepladser. Opgaven består typisk i at følge op på underentreprenørers arbejder, sikre at byggepladsen fungerer ud fra byggepladsplanerne, udarbejdelse af kvalitetssikringsmateriale, mønsterrunderinger, tilsyn, assistere med design, tilbudsgivning og projektstyring og endvidere følge projektledernes dagligdag.
Vi forventer at du:
- Er initiativrig, selvstændig og har lyst til at udvikle din faglighed.
- Er nysgerrig og har lyst til at blive udfordret.
- Har et godt kendskab til Microsoft Office pakken og Project Manager.
- Du er positiv, deltager i hverdagen på byggepladsen og trives i projektteams.
- Du har gode byggetekniske kompetencer, materiale- og produktkendskab.
- Du har evner for godt købmandskab.
- Du har solide problemløsningskomptencer.
Vi planlægger dit praktikforløb i fællesskab
Det er vigtigt for os, at din praktiktid hos os bliver både udfordrende og spændende. Når du starter hos os, udarbejder vi derfor din læringsplan sammen, og vi lytter gerne til dine idéer og ønsker.
Vil du prøve din viden af hos os?
Så mail din ansøgning med CV til Regnskabshef Charlotte Troelsen på charlotte@cc-contractor.dk
Har du spørgsmål, er du velkommen til at ringe til Charlotte Troelsen på tlf. 96 27 21 58.
Tiltrædelse: Efter aftale.
c.c. contractor, Cubo Arkitekter, Force4 Architects og Sweco har vundet konkurrenceprojekt om byggeriet af det kommende Steno Diabetes Center Sjælland (SDCS) i Køge og den eksisterende del af lægeuddannelsen i Region Sjælland.
C.C. Contractor A/S har afleveret et meget overbevisende og gennemarbejdet tilbud, som har scoret højt på alle de parametre, der ligger til grund for vurderingen – og som samtidig er indenfor budgettet, siger projektchef Jens Peter Nielsen, Projekt Universitetshospital i Køge, i en pressemeddelelse fra Region Sjælland.
Byggeprojektet omfatter i alt cirka 4.500 kvm nybyggeri i fem etager med direkte forbindelser til eksisterende bygninger og kældre. Placeringen giver sammenhæng med de øvrige uddannelses- og forskningsaktiviteter, som sammen med behandling udgør fundamentet i universitetshospitalet.
Husets funktioner har fælles foyer, men har derudover hver sine dedikerede områder i huset. Steno Diabetes Center Sjælland placeres i de to nederste etager, mens lægeuddannelsen placeres i de øverste tre etager af nybyggeriet.
Læs mere om projektet her.
Professionshøjskolen Absalon i Slagelse er nomineret af Nohrcons jury til ÅRETS SKOLEBYGGERI 2021.
Synes du også det er et enestående byggeri, så deltag i den offentlige afstemning.
Her er direkte link til afstemningen.
Deadline for at stemmer er den 6. august – og vi håber meget, at du har lyst til at stemme.
Foto: Emil Søndergård, kilde: Cubo Arkitekter.
C.C. Contractor, arkitektfirmaet Kjaer & Richter og Christensen & Co. Arkitekter vinder sammen med LYTT og AFRY konkurrencen om det nye Lærings- og aktivitetsbyggeri, der skal ligge i den bæredygtige bydel, Nye, tæt på Elev, i Aarhus Kommune.
GROBUND FOR FÆLLESSKABER
Nye bydel får et innovativt læringsbyggeri, med bæredygtighed som omdrejningspunkt. Med det nye lærings- og aktivitetsbyggeri får lokalområdet et socialt kraftcenter med ideelle rammer for skole, fritid og kulturliv. Arkitekturen er udformet til at understøtte både børn og voksnes kompetencer inden for kreativitet, kommunikation og samarbejde. Her er læringsmiljøet et eksperimentarium, der summer af liv og flyder frit mellem ude og inde, og foreningslivet indgår på lige fod med lærings- og aktivitetsmiljøer. Det samlede program favnes i et robust og mangfoldigt hus.
Projektets idémæssige afsæt er en hyldest til naturen og de selvgroede fællesskaber. Lærings- og aktivitetshuset danner et hængsel mellem by og natur og danner grobund for mangfoldige fællesskaber i og omkring naturen.
’BYEN’ PÅ BAKKEN
Skolen fremstår som en ’by i byen’, midt i naturen og på kanten af Nye bydel. Skolen bliver opdelt i mindre huse, der danner små klynger, som hver især har deres eget funktionelle særkende, med musik, mad, kreativitet og bevægelse som omdrejningspunkt. Mellem husene ligger væksthuset, som et naturligt centrum, et overdækket gårdrum, der bliver et lyst og frodigt fælles ’hjerte’. Væksthuset binder klyngerne sammen og trækker naturen med ind i bygningen. Her flyder byens gulv og naturens grønne flader sammen og iscenesætter den unikke placering og det ’Nye’ fællesskab.
Lærings- og aktivitetshuset markerer sig i byen med ’roof-top-tårnet’, der tager imod ved ankomsten og kan ses på lang afstand. Beslægtede trappetårne i mindre skala rummer overdækkede terrasser og værksteder og synliggør decentrale indgange. Overalt giver åbninger mellem husene udsyn til landskabet, byen og de nære uderum.
UDELÆRING – LÆRE OM NATUREN I NATUREN
Trappetårnene danner veldefinerede ude-læringsrum ved alle indgange og sikrer direkte udgang til nære udearealer fra alle etager. ’Lommer af natur’ mellem husene, grønne tagterrasser og tårnets roof-top gør naturen nærværende på alle planer. Udebaser spreder sig som ringe i vandet fra Væksthus og trappetårne til de grønne områder omkring bygningen, her lærer børnene om naturen i naturen. Landskabet er således en grundsten for skolen, hvor hele 20% af læringen skal foregå i de udendørs læringsmiljøer.
BÆREDYGTIGHED ER HUSETS DNA
I Nyes lærings- og aktivitetshus er bæredygtighed en vigtig designdriver for at udvikle et robust og fremtidsorienteret hus. Her er konkrete bæredygtige tiltag integreret som læringspointer, der er med til at guide brugernes adfærd og give en håndgribelig oplevelse af bæredygtighed. Derfor er integreret energidesign, ’kloge m2’, materialer- og konstruktioners performance alle nærværende kvaliteter i oplevelsen af et åbent og inviterende hus.
Uddrag dommerbetænkning:
Forslagets arkitektur og hovedidé er klar og fremstår skarpt og indlevet, hvor byggeriets koncept meget sympatisk indskriver sig som ” en lille by i byen” med de enkelte klynger nedskaleret omkring det centrale væksthus på bedst mulige vis.
Der er tale om et meget visionært forslag, der i overensstemmelse med den overordnede vision for Nye peger ind i fremtiden; både hvad angår forslagets profil som indlevet bæredygtigt bygge- og anlægsprojekt og samtidig med frembringelse af arkitektonisk kvalitet på højt niveau. Med forslaget fokuseres der i særlig grad på at skabe bedst mulig visuel og direkte kontakt til nærmiljøet og samtidig til de større omkringliggende landskabstræk.
Byggeriets fint sammensatte klynge-tankegang rummer gode muligheder for mange skalaer af fællesskaber, hvor det ses som den største styrke, at der er tale om et tydeligt centralt centrum, der inviterer alle brugergrupper indenfor på demokratisk vis.
Der er en fin balance i væksthusets indre rumoplevelse, hvor varme materialer og konstruktioner i træ spiller fint sammen. Væksthuset er på samme tid både storladent og samtidig overskueligt med mange opholdsmuligheder i både åbne og mere intime rumligheder. Det brede trappeforløb op gennem væksthuset bidrager positivt til rummet – sikrer både en effektiv forbindelse og udgør samtidig et vigtigt socialt mødested.
Fakta:
Bygherre: Aarhus Kommune
Totalentreprenør: C.C. Contractor
Arkitektteam: Arkitektfirmaet Kjaer & Richter, Christensen & Co Arkitekter, LYTT Architecture
Ingeniører: AFRY ApS
Areal: Etape 1. 13.946 m² samt 1.300 m² overdækkede uderum
Kapacitet: 3 spor 0.-9.kl. incl. SFO/Klub samt idrætshal og foreningslokaler – skal kunne udvides til 4 spor i en evt. etape 2, der også rummer dagtilbud og ny idrætshal.
Visualiseringer eksteriør: EDIT
Onsdag den 23. juni blev der afholdt rejsegilde på UC SYDs nye Campus Kolding.
Der er planlagt rejsegilde af to omgange, ét for håndværkeren og ét for bygherre, så alle corona restriktioner holdes. Onsdag var for håndværkerne, og Claus Minds og Kim Petri, som repræsenterer bygherre, holdt fine taler. Man fornemmer det spændende byggeri i baggrunden.
UC SYDs nuværende campus på Dyrehavevej i Kolding er blevet for lille og for utidssvarende til professionshøjskolens mange aktiviteter. UC SYD bygger derfor nyt domicil, der er nabo til- og bygges sammen med SDU’s hus ved Buen & Skamlingvejen.
Bag UC SYDs nye byggeri står Cubo Arkitekter og C.C. Contractor, og da de vandt arkitektkonkurrencen om byggeriet i foråret 2019, var det med en bygning på 9.000 kvadratmeter i fem etager. Siden er der tilføjet en etage til planen, så bygningen nu er på 11.000 kvadratmeter fordelt på seks etager. Bygningen er de seneste måneder skudt op ved siden af SDU's bygning og har samme trekantede form.
Torsdag den 17. juni blev der afholdt rejsegilde på Møltrup Optagelseshjem.
På årets hidtil varmeste dag gik kransen til tops og vi fejrede fejrede det gode håndværk og en tidsplan, som følges.
Adm. direktør Jørn From fra c.c. contractor holdt tale for de fremmødte, og takkede håndværkerne for deres store indsats.
Møltrup Optagelseshjem er et hjem for hjemløse mænd i alle aldre, der ønsker at lægge alkohol og stoffer bag sig – og hjælpe til med at drive den gamle herregård.
For at favne fritiden og fællesskabet på gården har arkitektfirmaet AART designet et ’Livsrum for udfoldelse’, der skaber nye muligheder for fritidsaktiviteter for de beboere, der endnu er for socialt udsatte til at begive sig ud i samfundet.
Med multisalen udvides herregården med en ny bygningslænge. Det vil ske i naturlig forlængelse af den eksisterende, klassiske bygningsstruktur, så multisalen indskriver sig i gårdens lange historie og formål som optagelseshjem i dag.
Onsdag den 16. juni tog vi officielt afsked med vores kære kolleger gennem mange år, Lone og Arne Rømer. Begge har besluttet at gå på pension efter hhv. 32 og 31 års ansættelse hos c.c. contractor.
Under temaet "Kurs mod nye oplevelser" holdt c.c. contractor Åbent Hus for samarbejdspartnere, familie og venner. Mange havde tilmeldt sig arrangementet, som blev holdt af to omgange, så forsamlingsforbuddet blev overholdt.
Det blev til en fornøjelig eftermiddag med glade mennesker og dejlig forplejning.
Adm. direktør Jørn From holdt tale og takkede for deres store engagement og indsats gennem årene, og Lone og Arne Rømer takkede for en fantastisk arbejdsplads, som de begge vil komme til at savne. Lone bevarer dog tilhørsforholdet, da hun fortsætter i bestyrelsen.
Tak til alle som mødte op og sendte Lone og Arne mod nye oplevelser.
På fotoet bliver dagens æresgæster flankeret af Jørn From og Claus Minds.
Torsdag den 3. juni blev der holdt rejsegilde for Kræftens Bekæmpelses nye rådgivningshus tæt på Aarhus Universitetshospital.
Torsdag ved middagstid var kransen rejst på Kræftens Bekæmpelses nye hus for kræftrådgivning, som er flyttet op nær Aarhus Universitetshospital. Det 1.000 kvm store hus skal overtage som kræftrådgivningscenter for Kræftens Bekæmpelses lokaler i Peter Sabroes Gade tæt på det gamle kommunesygehus.
Huset vil lægge lokaler til mange af de 100.000 gratis kræftrådgivninger, som Kræftens Bekæmpelse foretager landet over hvert år. Derudover vil det fungere som et frirum for patienter og pårørende.
Flere aktiviteter
Rådgivningscenteret skal også have fællesarealer, et børneområde, motions- og aktivitetsrum og vil være et sted, hvor patienter og pårørende vil kunne drikke en kop kaffe eller læse en avis.
Ud over rådgivningstilbuddene til patienter og pårørende, kommer hospitalets træningstilbud ’Krop og Kræft’ til kræftpatienter i kemobehandling til at ligge i huset. Huset indbyder også til, at hospitalets ansatte kan have deres gang i huset, og at samarbejdet omkring kræftsagen bliver endnu tættere.
Arkitektur
Den nye kræftrådgivnings arkitektur er en nyfortolkning af den klassiske længegård. Det 1.000 m2 store hus vil have lyse fællesarealer, plads til fordybelse og samtale, et børneområde, motions- og aktivitetsrum mv.
I det nye hus vil man blive mødt af lyse og hjemlige fællesarealer, store glaspartier med udsigt til skov og grønne marker, kreative værksteder, et børneområde, et træningsrum og et større multifunktionelt lokale.
Huset vil efter planerne stå færdigt i udgangen af 2021.
Fredag den 28. maj samlede vi alle kolleger til brunch. Vi har ikke været samlet i lang tid pga. coronarestriktioner, så vi havde en hel del at følge op på. Flere kolleger havde haft runde fødelsdage, 30, 40 og 50 år, og så havde vi tre kolleger, som har haft eller kan fejre 10 og 20 års jubilæum hos c.c. contractor.
- 26.04.2021: Henrik Mehli Lundgaard, 10 års jubilæum
- 01.06.2021: Thomas D. Christensen, 10 års jubilæum
- 21.06.2021: Anders Møller, 20 års jubilæum.
Jørn From, adm. direktør, holdt tale for de tre jubilarer, og takkede dem for deres indsats og loyalitet. Alle tre besidder et helt særligt "CC-dna"– de formår at skabe gensidig forståelse og hele tiden at være på forkant med begivenhedernes gang. Det handler om at have tillid til hinanden og ved fælles dialog at løse eventuelle udfordringer. Og så bidrager de til den gode stemning både på byggeplads og kontor med deres gode humør.
Vi ser frem til mange flere år…
c.c. contractor er i gang med at opfører en ny folkeskole i Frederiksværk, FrederiksVærk Skole, for Halsnæs Kommune.
Skolen skal rumme 0. - 9. klasse, med dertil hørende faglokaler. Skolen skal ligge på samme matrikel som den nuværende skole, som vil være i drift under nybyggeriet, men rives ned når ny skole står klar til brug.
Den nye skole danner rammen for fremtidens læringsmiljø, med differentierede rumligheder målrettet de enkelte fagligheder og arbejdsmetoder. Læringsfællesskaber opdeles i trinområder, ”Den lille skole i den store”, det understøtter behovet for overskuelighed, tryghed og udfordringer for de forskellige aldersgrupper. Skalaen og rumlige sammenhænge tilpasses i takt med børnenes forløb fra indskoling til mellemtrin og udskoling.
Byggeriet er godt i gang, og du kan følge opstarten på denne dronevideo:
https://dreambroker.com/channel/0m8j2w7b/d13wcp1e
Plan for det kommende byggeri:
- Elementmontage: april-august 2021
- Skalmuring: maj-september 2021
- Rejsegilde: september 2021
- Entreprenør afleverer byggeri til indretning: efterår 2022
- Skolen tages i brug: januar 2023.
Det er med meget stor glæde vi kan afsløre, at vi har vundet konkurrencen om Ny skole og daginstitution i Hørning. Projektet indeholder opførelse af indskoling til 4 spor, daginstitution og idrætsfaciliteter med tilhørende udearealer til ophold, leg og læring. I konkurrenceforslaget har vi ligeledes disponeret en etape 2 for mellemtrin og udskoling.
Uddrag fra dommerbetænkningen:
”Samlet set fremstår projektet - HØSD som konkurrencens suverænt bedste samlede besvarelse. Forslaget vakte begejstring og anerkendelse i bedømmelsesudvalget og der er bred enighed om at forslaget repræsenterer et fantastisk udgangspunkt for den videre proces, som med få bearbejdninger bliver en fremragende organiseret og arkitektonisk interessant ramme for Hørning skole og daginstitution.”
”HØSD er et særdeles gennemarbejdet projekt, med høj æstetisk og funktionel kvalitet. Bygningernes arkitektur og de funktionelle løsninger afspejler og understøtter i meget høj grad visionerne for den nye skole.”
Totalentreprisekonkurrencen er udført i samarbejde med GPP Arkitekter, AFRY, ByMUNCH, by- og landskabsdesign samt Rum & Adfærd og vi glæder os meget til det videre samarbejde med Skanderborg Kommune, DK2 Bygherrerådgivning A/S og det samlede team.
I 2021 har c.c. contractor eksisteret i 50 år.
Meget er sket siden 1971. Her startede c.c. contractor i et lille kontor, hvor opgaverne primært lå i Herningområdet. I dag er vi en entreprenørvirksomhed med 40 medarbejdere, der yder projekt- og byggestyring i total- eller hovedentrepriser over hele landet. Vores værdier er stadig de samme: Troværdighed, ordentlighed, at være løsningsorienterede og tilgængelige. En aftale er en aftale.
Jubilæet blev fejret i den nye ankomstbygning ved Jyske Bank Boxen, hvor mange samarbejdspartnere, familie og venner af huset mødte op og hilste på. På billedet ses ledelsen, Jørn From og Claus Minds, med de mange fremmødte i baggrunden.
I anledning af jubilæeet er der blevet skrevet en bog om de sidste 10 år. De første 40 år er beskrevet i jubilæumsbogen fra 2011. Bogen tager læseren med på en anderledes rejse gennem de seneste 10 år af c.c. contractors historie - en historie der bugter sig gennem et landskab af byggerier inden for erhverv og industri, skole og uddannelse, sundhed og pleje, idræt og kultur.
Har du lyst til at læse bogen er du velkommen til at kigge forbi kontoret og få et eksemplar.
Fællesskabets Hus Ry er nomineret af Nohrcons jury til ÅRETS SUNDHEDSBYGGERI 2021.
Synes du også det er et enestående byggeri, så deltag i den offentlige afstemning:
https://da.surveymonkey.com/r/aarets-sundhedsbyggeri-2021
Afstemningen lukker den 16. marts kl. 12:00 – og vi håber meget, at du har lyst til at stemme.
04.01.2021 skrev Lars Dalsgaard Adolfsen, Building Supply følgende:
Nu ser det endelig ud til, at erhvervsskolen Technical Education Copenhagen (TEC) kan få færdigbygget det nye H.C. Ørsted Gymnasiet i Lyngby. Projektet gik ellers i stå, da totalentreprenøren Anker Hansen & Co. gik konkurs den 28. maj 2020.
Efterfølgende har TEC, der er bygherre, iværksat en større oprydning på byggepladsen, ny projektering samt gennemført et nyt udbud for at finde en entreprenør, der kan færdiggøre byggeriet.
I udbudsrunden var der fire entreprenører i spil: EK Entreprise, Combi Byg, Jakon, samt C.C. Contractor, fortæller projektdirektør Lasse Kristensen, TEC, til Licitationen - Byggeriets Dagblad.
Vinderen blev C.C. Contractor fra Herning, som inden for uddannelsesbyggeri har bygget for professionsskolen Absalon, VUC Storstrøm samt et nyt gymnasium i Albertslund.
Prisen stiger med en tredjedel
Med valget af ny entreprenør ligger der nu en tidsplan for færdiggørelse af byggeriet, som ifølge projektdirektøren er nået halvvejs.
Tidsplanen indebærer, at TEC flytter ind i slutningen af året, så man er klar til at påbegynde undervisning fra den 1. januar 2022. Det var ifølge meddelelsen det hurtigst mulige i forhold til den samlede pris for byggeriet, som nu bliver cirka en tredjedel højere end det oprindelige budget.
– Vi glæder os til, at vi kan tage det nye byggeri i brug, og heldigvis ser vi også, trods den betydelige ekstraregning, at det ikke får betydning for byggeriets kvalitet og de nye rammer, bygningen skaber for undervisningen, udtaler Lasse Kristensen.
Hvor meget denne ekstraregning sender den samlede pris op på ønsker han ikke at oplyse.
Farvel til rådgiverholdet
Da Anker Hansen & Co. tilbage i marts 2018 vandt gymnasieprojektet var det sammen med et hold bestående af Kant Arkitekter, Orbicon og Thing Brandt Landskab.
Nu har bygherrerådgiveren AI overtaget disse roller, oplyser Lasse Kristensen.
Dog har Thing Brandt Landskab sammen med AI forestået den nye projektering efter Anker Hansens & Co.s konkurs.
"Herning Towers" kommer til at ligge på hjørnet af Silkeborgvej og Dronningens Boulevard i Herning. Her er bygningsvolumenet bygget op som tårne, der skalamæssigt trapper ned mod nabobygningerne og binder byområdet sammen. Det højeste tårn ligger ud imod rundkørslen og markerer indgangen ind til Herning.
Bygningen er et kontorbyggeri, som huser forskellige lejere i det 6.700m² store domicil. Byggeriet skal derfor facademæssigt kunne rumme forskelligheden i disse firmaer.
Bygningen er bygget op af i alt 7 etager som trapper ned, som mindre terrassehuse. Etagehøjden varierer, hvor stueetagen er højere end de resterende etager.
Huset bliver fyldt med lejere, men også med en masse gæster fra Herning By. Husets stueetage vil rumme fællesfaciliteter såsom kantine, mødecenter, auditorium og mulighed for undervisning. Her kan naboer leje sig ind i stueetagen og benytte faciliteterne, men det er også her, at lejernes afdelinger kan mødes til forskellige arrangementer, som på nuværende tidspunkt bliver holdt i andre byer. Herved kommer bygningen til at være et samlingspunkt for mange mennesker og kommer til at være et hus der er fyldt med liv.
c.c. contractor arbejder med en bred vifte af opgaver for både offentlige og private bygherrer og udfører byggeprojekter i total- og hovedentrepriser, hvor vi yder projekt- og byggestyring.
c.c. contractor har spændende projekter over hele Danmark – lige fra lager / produktionsbygninger og erhvervsbyggeri, til plejecentre og detailbyggerier. Som niche har vi især specialiseret os i idræts-, kultur- og undervisningsbyggerier. Pt. har vi brug for praktikanter, som tilknyttes hovedkontoret i Herning.
Vi har respekt for det traditionelle håndværk, men er samtidig optaget af at benytte os af tidens teknologiske muligheder til at skabe gode resultater. Efarne og nyuddannede medarbejdere giver et godt arbejdsmijø, hvor tværfaglighed vægtes højt.
Projekterende konstruktør praktikant
Som projekterende konstruktørpraktikant ved c.c. contractor får du mulighed for at arbejde inden for alle felter af BIM projektering, herunder kodning og modellering til bygbarhed, arbejdsmiljø og kvalitetssikring.
Som praktikant kræves der passion, bygge- og BIM-faglig indsigt samt lysten til at lære. Til gengæld garanteres der et lærerigt, spændende og udfordrende praktikophold på en tegnestue, hvor tingene går stærkt, men resultaterne er unikke. Vi er dedikerede i vores arbejde, og imødeser du også er.
Vi forventer at du:
- Er initiativrig, selvstændig og har lyst til at udvikle din faglighed.
- Er nysgerrig og har lyst til at blive udfordret.
- Har et godt kendskab til Revit Architecture og BIM-processerne.
- Du er positiv, deltager i hverdagen på tegnestuen og trives i projektteams.
- Du har gode byggetekniske kompetencer, materiale- og produktkendskab.
- Du har fokus på den optimale byggetekniske detalje og deler tegnestuens passion for bygningsdesign, innovative byggetekniske løsninger og materialevalg.
Du kommer til at indgå som en integreret del af tegnestuens projektteams og får mulighed for at følge et enkelt eller to projekter gennem hele praktikperioden.
Du bliver tilknyttet en erfaren medarbejder, der vil guide og give feedback på dit arbejde, samt udfordre dig og sikrer, at den personlige samt faglige udvikling, er til stede.
Udøvende konstruktør praktikant
Som udøvende konstruktørpraktikant hos c.c. contractor bliver du en del af teamet på en af vores byggepladser. Opgaven består typisk i at følge op på underentreprenørers arbejder, sikre at byggepladsen fungerer ud fra byggepladsplanerne, udarbejdelse af kvalitetssikringsmateriale, mønsterrunderinger, tilsyn, assistere med design, tilbudsgivning og projektstyring og endvidere følge projektledernes dagligdag.
Vi forventer at du:
- Er initiativrig, selvstændig og har lyst til at udvikle din faglighed.
- Er nysgerrig og har lyst til at blive udfordret.
- Har et godt kendskab til Microsoft Office pakken og Project Manager.
- Du er positiv, deltager i hverdagen på byggepladsen og trives i projektteams.
- Du har gode byggetekniske kompetencer, materiale- og produktkendskab.
- Du har evner for godt købmandskab.
- Du har solide problemløsningskomptencer.
Vi planlægger dit praktikforløb i fællesskab
Det er vigtigt for os, at din praktiktid hos os bliver både udfordrende og spændende. Når du starter hos os, udarbejder vi derfor din læringsplan sammen, og vi lytter gerne til dine idéer og ønsker.
Vil du prøve din viden af hos os?
Så mail din ansøgning med CV til HR-chef Lone Rømer på lone@cc-contractor.dk
Har du spørgsmål, er du velkommen til at ringe til Lone Rømer på tlf. 97 12 46 11.
Tiltrædelse: Efter aftale.
Fredag den 4. september blev ny udskolingsafdeling og lokaler på Lisbjergskolen indvidet. Den nye tilbyging skal understøtte læring og deltagelse for alle unge.
Der blev holdt taler af bl.a. rådmand for Børn og Unge Thomas Medom, samt skoleleder Martin Appel Loft. Deltagerantallet var afgrænset i forhold til COVID-19-restriktionerne, og med et mindre udvalg af børn og medarbejdere.
Byggeriet skal fremme formidling og elevfordybelse, ligesom produktion er vægtet så højt, at skolen i stedet for traditionelle klasselokaler er indrettet med blandt andet et auditorium med plads til 150 mennesker, små formidlingsrum, områder til fordybelse, et makerspace, lydstudie og bevægelsesfaciliteter. Alt med fokus på at sikre eleverne en varieret skoledag, hvor alle kan deltage.
Bygningen er på ca. 2.000 kvm og er opført for en anlægsbevilling på 42,3 mio. kr.
Se film fra invielsen på Lisbjergskolens Facebook side.
Torsdag den 3. juli 2020 modtog bygningskonstruktør Jens Madsen, Vildbjerg, Den Kongelige Belønningsmedalje.
Den Kongelige Belønningsmedalje tildeles bl.a. i forbindelse med fratræden efter mindst 40 års uafbrudt ansættelse i samme private virksomhed.
Jens Madsen fejrede sit 40 års jubilæum hos c.c. contractor a/s den 5. maj 2017, og valgte at gå på pension den 31. januar 2020.
Pga. corona restriktioner kunne alle medarbejdere hos c.c. contractor først samles nu og overrække Jens' medaljen. Jens Madsen er her flankeret af adm. direktør Jørn From og projektchef Claus Minds.
C.C. Contractor vinder med Arkitektfirmaet Kjaer & Richter, SWECO og 1:1 Landskab konkurrencen om den nye skole i Frederiksværk.
Ifølge bedømmelsesudvalget har forslaget ”formået på en meget overbevisende måde at disponere skolens funktioner og læringsmiljøer, så skolen opleves som et attraktivt tilbud til både de daglige brugere og byens borgere. Skolen vil kunne tages i brug hele dagen, og forslaget er en god videreudvikling af den pædagogiske vision med fokus på at sikre rum til forskellige læringssituationer.”
Et hus der samler, udvikler og forener
FrederiksVærk Skole er et læringshus med plads til fælles oplevelser og fælles handlinger, et hus der samler, udvikler og forener. Et lokalt kraftcenter, hvor læring, idéudvikling, idræt, bevægelse, foreningsliv og lokalmiljø kan indgå i nye samarbejdskonstruktioner, hvor der genereres nye muligheder og synergier på tværs af alder, køn og faglighed.
Den nye skole danner rammen for fremtidens læringsmiljø, med differentierede rumligheder målrettet de enkelte fagligheder og arbejdsmetoder. Læringsfællesskaber opdeles i trinområder, ”Den lille skole i den store”, det understøtter behovet for overskuelighed, tryghed og udfordringer for de forskellige aldersgrupper. Skalaen og rumlige sammenhænge tilpasses i takt med børnenes forløb fra indskoling til mellemtrin og udskoling.
” Vi har introduceret begreberne ”Frontstage” og ”Backstage” i bygningen. Hvor Frontstage rummer de udadvendte funktioner som værksteder og multisal, og Backstage som rummer trinområderne med Indskoling, Mellemtrin, Udskoling og personalefaciliteter. I Frontstage samles skolen i det centrale læringslandskab, der med sine plateauer og trappe, skaber rum for optræden, morgensang, ophold, leg og læring. ” siger ansvarlig arkitekt Malene Drasbek fra Arkitektfirmaet Kjaer & Richter.
FrederiksVærk Skole inviterer lokalmiljøet indenfor til et væld af faciliteter. Husets offentlige ”frontstage” vil fungere 24/7, hvor store glaspartier mod Skolepladsen synliggøre husets mange aktiviteter, og inspirere til et levende miljø både dag og aften.
”Vores vision er at skabe et åbent og inviterende Læringshus, hvor der genereres rum for nye møder, muligheder og synergier i samspillet mellem nærmiljø og skole. Et hus der motiverer mennesker til at åbne op for nye samarbejdsformer, nye teknologier og nye måder at lære og være på” siger ansvarlig arkitekt Malene Drasbek fra Arkitektfirmaet Kjaer & Richter.
Læringssti, Klimalandskab og aktivitetsfelter
Uderummene opdeles i tre temaer LÆRINGSSTIEN der sikre gode og undersøgende udelæringsmiljøer, KLIMALANDSKABET der byder på et udfordrende lege- og læringsmiljø og AKTIVITETSFELTERNE som opfordrer til læring, sport og leg.
”Udearealerne skal afspejle skolens ambitioner om at eleverne skal have nem adgang til uderum og skal indbyde til innovativ tænkning, en aktiv hverdag og en ude-inde skole med blikket rette mod en mere bæredygtig verden” siger ansvarlig landskabsarkitekt Trine Trydeman fra 1:1 Landskab.
Læs mere på sn.dk
C.C. Contractor har netop vundet totalentreprise om opførelse af to nye produktionshaller for Siemens Gamesa. Siemens Gamesa i Aalborg udvider produktionsfaciliteterne, så man fremover kan lave vindmøllevinger på over 100 meter i Nordjylland.
Fredag den 28. februar 2020 tog Siemens Gamesa første spadestik til opførelsen af to kæmpe haller, hvor opbygningen af mega-vingerne fremover skal finde sted.
- Opførelsen af de nye produktionshaller er med til at imødekomme fremtidens krav til endnu større vinger og større produktionsvolumen. Investeringen kommer både firmaet og lokalområdet til gavn i mange år frem, lyder det fra Siemens Gamesa.
Hal 12 bliver på ikke mindre end 14.657 kvadratmeter, mens hal 13 bliver 4.135 kvadratmeter. De forventes at stå klar til produktion henholdsvis slut marts 2021 og ultimo 2020.
Mangeårigt samarbejde
C.C. Contractor og Siemens har et mangeårigt samarbejde bag sig. Denne udvidelse er den 3. i rækken i Aalborg, og C.C. Contractor står med den seneste udvidelse bag 2/3 af det samlede produktionsareal i Aalborg.
Begge virksomheder har skrevet kontrakt med hinanden seks gange tidligere på opgaver i både Brande og Aalborg. C.C. Contractors A/S er glade for det netop indgåede samarbejde. ”Vi synes det er en utrolig spændende opgave, ikke mindst er det dejligt at kunne få lov at komme tilbage til en bygherre. Vi glæder os til at være med til at skabe rammerne for fremtidens vindmølleproduktion” siger Jørn From, direktør C.C. Contractors A/S.
Et enigt bedømmelsesudvalg har valgt entreprenøren, der skal opføre det kommende børne- og kulturhus i Taastrupgaard.
Ambitionen er, at det nye børne- og kulturhus skal blive et kulturfyrtårn i Høje-Taastrup Kommune og være med til at sikre, at læring, kreativitet og kultur kan gå hånd i hånd. Et enigt bedømmelsesudvalg - bestående af politikere fra byrådet - har besluttet at C.C. Contractors A/S har leveret det bedste bud på, hvordan den ambition opføres i sten og træ.
”Det nye børne- og kulturhus er - ud over at være en helt ny og super moderne folkeskole og daginstitution - også en stor investering i kulturlivet i vores kommune. Huset skal være et kulturelt knudepunkt, hvor man i fællesskab skaber tværgående kulturtilbud”, siger borgmester Michael Ziegler.
Kontrakten mellem Høje-Taastrup Kommune og C.C. Contractors A/S om det nye børne- og kulturhus blev underskrevet mandag den 24. februar 2020 på Høje-Taastrup Rådhus. Nu går et mere detaljeret arbejde i gang med at besvare spørgsmålene: Hvordan kan huset imødekomme visionen? Og hvordan folder vi brugen af huset ud, således det sikres, at alle parter – musikskolen, dramaskolen, billedskolen, folkeskolen og daginstitutionen kan sprudle og udvikle sig i de nye rammer?
”Jeg glæder mig til at huset står klart. Og jeg vil de kommende måneder spændt følge med i, hvordan indholdet i huset tager form” siger Michael Ziegler.
Også C.C. Contractors A/S er glade for det netop indgåede samarbejde ”Vi synes det er en utrolig spændende opgave og er utroligt glade for, at vi har vundet. Det er altid dejligt at være med til at skabe rammerne for fremtiden, ikke mindst med et projekt der er så visionært” siger Jørn From, direktør C.C. Contractors A/S.
Det nye børne- og kulturhus er et delelement i, hvordan Taastrupgaard skal byfornyes, og byggeriet vil gå i gang i slutningen af oktober 2020. Ifølge planen står det nye børne- og kulturhus klar medio 2022, så det er parat til at tage imod børn til daginstitutionen, skolebørn og brugere af kulturskolerne derfra.
Helt nye og moderne rammer til kvinder og børn står nu klar til brug på Regionshospital Nordjylland i Hjørring.
Og Kvinde-Barn Huset blev lørdag den 1. februar 2020 indviet efter to års byggeri, hvor interesserede kunne komme forbi til åbent hus, og det tilbud benyttede mange sig af.
Hospitalets 7.500 nye kvadratmeter rummer blandt andet fødegang, børne- ungeafdeling og ambulatorier for gynækologi og scanning af gravide. Huset samler altså kompetencerne inden for børne- og kvindesygdomme under ét tag.
Projektchef Claus Minds fra c.c. contractor takkede for tilliden og det gode samarbejdet i sin tale.
Se mere på TVNord.dk
Fællesskabets Hus i Ry ved Skanderborg blev officielt indviet tirsdag den 28. januar 2020. Det nye byggeri i Skanderborg Kommune rummer 72 demensvenlige plejeboliger og et fælleshus, der skal fungere som et socialt centrum for lokalsamfundet.
I takt med at vi lever længere, ændres også de udfordringer, som danske plejehjem skal håndtere. Især demens er blevet en af vor tids største velfærdsudfordringer. Af de omkring 41.000 danskere, der bor på plejehjem, er to tredjedele ramt af demenssygdom. Det stiller store krav til de omgivelser, beboerne befinder sig i.
Netop den udfordring har partnerne bag Fællesskabets Hus sat sig for at løse i udformningen af det nye byggeri. Ambitionen har været at lave et foregangseksempel på et kommunalt velfærdsbyggeri, der både er smukt, inkluderende og funktionelt.
Fællesskabets Hus er tegnet af Link Arkitektur, C.C. Contractor er totalentreprenør, Erik Arkitekter er bygherrerådgiver, og Cowi er ingeniører.
Læs mere om byggeriet i Dagens Byggeri.
Hillerøds nye multiarena Royal Stage blev i uge 2 officielt indviet.
Med 3.000 siddepladser og plads til at afholde koncerter med op til 4.000 publikummer, er der kommet helt nye muligheder til Hillerød.
Multiarenaen er bygget på Milnersvej ved FrederiksborgCentret og svømmehallen, og kan huse både store håndboldkampe, koncerter, konferencer, messer og sport- og kulturarrangementer
Se mere på TV2 Lorry.
c.c. contractor er én af de 1064 virksomheder i Danmark, der i år er blevet tildelt AAA Guld-diplomet for højeste kreditværdighed genmem 10 år baseret på Bisnodes kreditvurderingsystem.
Inden for branchen Opførelse af bygninger er virksomheden én ud af 20 virksomheder med samme rating.
c.c. contractor har i samarbejde med Claus Pryds Arkitekter vundet projektet blandt tre øvrige forslag.
Med en nyfortolkning af den klassiske danske længegård har Claus Pryds Arkitekter fastlagt byggestenene for den kommende kræftrådgivning:
Vinderforslaget har skabt et originalt udtryk, der formår at gøre naturen til en central del af huset. I den nye kræftrådgivning på 1.100 m2 vil man blive mødt af lyse og hjemlige fællesarealer, store glaspartier med udsigt til skov og grønne marker, kreative værksteder, et børneområde og et 100 m2 træningsrum.
Byggeperiode
13. januar 2020 - 17. marts 2021
Beliggenhed
1.100 m2
Udvikler
Kræftens Bekæmpelse
Areal
Claus Pryds Arkitekter
Ingeniør
c.c. contrator tegnestuen
c.c. contractor indleder samarbejde med Køge Kommune og Køge Park Lounge ApS.
c.c contractor har tidligere opført ny fodboldbane med tilhørende siddetribune og nu suppleres den med en tilstødende bygning, der som en vigtig brik slutter stadionbyggeriet mod vest og danner ryg ud til et nyt ankomstareal for Køge Stadion. Den nye bygning etableres som en funktionel kobling mellem pladsen og den nye tribune, og vil med denne placering danne grundlaget for et skræddersyet hus med nye klub- og omklædningsfaciliteter.
Det nye byggeri opføres i samarbejde med Cubo Arkitekter og ÅF Buildings Denmark.
Hvert andet år booker c.c. contractor et førstehjælpskursus med hjertestarter hos Falck til alle sine medarbejdere.
Det har vist sig at være en rigtig god beslutning, og en god investering, da komptetencerne har været i brug flere gange.
Vores kollega Dennis Hundebøll Lund og en kammerat har netop modtaget en dusør for at yde førstehjælp til en cykelrytter, som der fik hjertestop ved årets Hærvejsløb den 29. juni i år.
Sydøstjyllands Politi fortæller på Facebook:
"En mandlig cyklist fik under Hærvejsløbet et ildebefindende og væltede og slog hovedet. Det viste sig, at cyklisten havde fået hjertestop," skriver Sydøstjyllands Politi - og fortsætter:
"Dennis og Johnny kom hurtigt manden til hjælp og sammen ydede de hjertelungeredning på den bevidstløse cyklist, som også fik hjælp fra en hjertestarter, inden ambulancen kom til stedet. Ifølge en paramediciner var det på grund af Dennis’ og Johnnys hurtige indsats, at cyklisten kom til live igen."
Det var denne snarrådighed, der gjorde at Johnny og Dennis' tirsdag fik tildelt en dusør. Som begrundelse skriver Sydøstjyllands Politi:
"Det fik de, fordi de handlede resolut og velovervejet - og udviste ekstraordinært initiativ i forbindelse med redningen af cyklistens liv."
Cykelisten overlevede og har det godt i dag - så det viser blot, at det at kunne yde førstehjælp gør en forskel.
For år siden oplevede en anden kollega Tom Grønkjær netop det samme ved et cykelløb. Her overlevede cykelkammeraten også takket være andres kunnen, og at en hjerestarter var i nærheden.
På Therasavej 1 hænger der også en hjertestarter ude på byningen, som er registreret, så andre kan finde den, hvis de skulle komme i en lignende situation.
Vi har løbet stærkt for at få vores nye hjemmeside klar til lancering – og vi har glædet os meget til at vise den frem. Brugervenligheden er i top, og det har været meget vigtigt for os at have fokus på, at det skal være nemt og enkelt at navigere rundt på vores nye hjemmeside.
På siden kan I læse om vores værdier og kompetencer samtidig med, at I kan finde eventuelle stillingsopslag og henvendelser vedr. praktikophold under menupunktet Karriere. Det er desuden muligt at få et indblik i de ydelser vi tilbyder til vores kunder, hvilket blandt andet omfatter projekt- og byggestyring.
Teknologisk udvikling
Det er vigtigt for os at have en let tilgængelig og moderne hjemmeside, da vi gerne vil være en af de entreprenørvirksomheder, der går forrest, når det kommer til teknologisk udvikling. Hjemmesiden matcher på den måde vores teknologiske ambitioner.
I vores job benytter vi blandt andet teknologien til at styre processen, så alle faggrupper der er en del af projektet hele tiden har overblikket. På den måde undgår vi misforståelse, og sikrer os, at de projekter vi arbejder med altid er så effektive som muligt.
Vores nye hjemmeside imødekommer således vores mål om at have en moderne og digital tilgang til entreprenørfaget, hvilket vi er rigtigt stolte af.
Ny hjemmeside – samme fokus og værdier
På trods af moderne teknologi og en digital tankegang, har vi stadig det samme fokus hos c.c. contractor. Vi er en bred entreprenørvirksomhed, der altid har høj kvalitet og etik i højsædet. For os er en aftale en aftale.
Teknologi gør det ikke alene, og derfor har vi mange erfarne og dygtige medarbejdere, som med sund fornuft og en pratisk tilgang styrer vores projekter i mål. Det er vigtigt for os, at vores medarbejdere har det godt, da det er afgørende for, at de altid kan levere de bedste resultater.
Vi håber I finder siden brugervenlig og informativ – god læselyst.
1. oktober 1994 blev Poul Nielsen ansat hos c.c. contractor, og i år kunne han således fejre sit 25 års jubilæum. Det blev fejret med åbent hus reception for familie, venner og samarbejdspartnere af huset.
Skanderborg Kommune arbejder offensivt med sociale klausuler, som kan hjælpe borgere ind på arbejdsmarkedet. Sirus Ghaderi fra Iran er en af dem, der har fået hjælp. Han blev tilknyttet byggeriet af et nyt plejecenter, og det førte til et 12-tal ved danskprøven og en fremtid som faglært VVS’er.
Da Skanderborg Kommune udbød byggeriet af plejecentret Fællesskabets Hus i Ry i 2018, var der en klausul i udbudsmaterialet: Giv en lokal IGU-elev mulighed for at hjælpe til på byggepladsen.
IGU står for Integrationsgrunduddannelse og humlen er, at en IGU-elev går på en erhvervsskole, samtidig med at han eller hun har praktisk arbejde hos en virksomhed.
c.c. contractor vandt udbuddet og skulle derfor også overholde den sociale klausul.
- Vi havde aldrig før prøvet at have en så eksplicit social klausul eller have en IGU-elev, så vi var i tvivl om, hvordan vi skulle gribe det an. Heldigvis fandt vi frem til Sirus i samarbejde med kommunen, og det endte med at blive en rigtig god oplevelse for alle parter, siger Morten Bøtcher, projektleder i c.c. contractor.
Mange erfaringer på byggepladsen
Sirus Ghaderi kom til Danmark i 2016 som flygtning fra Iran. Efter et år i et asylcenter kom han til Skanderborg Kommune. Han blev tilknyttet byggeriet af Fællesskabets Hus i august 2018 og har siden prøvet kræfter med bl.a. beton-, tømrer- og VVS-arbejde.
- Det var godt for mig at gå på byggepladsen, for jeg havde ikke været så længe i Danmark og var ikke så god til dansk. Jeg har lært meget dansk og fået lov til at arbejde med en masse forskellige ting, siger Sirus Ghaderi.
Socialt ansvar gav pote
Sirus gjorde hurtigt indtryk på byggepladsen. Så meget, at han i 2019 blev tilbudt ikke mindre end tre lærepladser hos de forskellige håndværkervirksomheder på pladsen – som henholdsvis jord- og betonarbejder, som murer og som VVS’er.
Sirus valgte VVS-retningen og begyndte i juni 2019 i lære hos Silkeborg VVS-teknik.
- Det er godt gået at få tilbudt hele tre lærepladser. Sirus er en glad ung mand, som har både hovedet og hænderne skruet rigtigt på. Og så er han ihærdig – faktisk måtte vi sende ham hjem en dag, fordi han var syg. Jeg er glad for, at vi lærte ham at kende og kunne sende ham godt videre, siger Morten Bøtcher.
Sociale klausuler er god investering
Sirus Ghaderi er langt fra den eneste, som er kommet i job via en social klausul. Skanderborg Kommune har i en årrække benyttet sociale klausuler offensivt som et redskab til at hjælpe borgere væk fra passiv forsørgelse.
- Vi laver en målrettet klausul til det specifikke byggeri med en specifik borgergruppe for øje, f.eks. flygtninge, kontanthjælpsmodtagere eller fleksjobbere. Fælles for dem er, at de har brug for en håndsrækning til at komme ind på arbejdsmarkedet. Det er krævende at få klausulen afstemt hos alle interessenter og sikre tæt opfølgning. Vi betaler også lidt mere for udbuddet, men de målrettede sociale klausuler er en rigtig god investering på den lange bane, siger Anja Nørby Sørensen, Jobcenterchef i Skanderborg Kommune.
Erfaringerne med de offensive sociale klausuler er så gode, at Skanderborg Kommune generelt afstår fra at bruge standardkontrakter.
- Standardklausuler er langt mindre forpligtende og derfor ikke særligt effektive. Hos os kommer omkring 75 procent af de borgere, der er tilknyttet en social klausul, direkte videre i uddannelse eller job – ikke mindst fordi virksomhederne tager opgaven og det sociale alvorligt. Bevidst brug af sociale klausuler er en god og stabil vej til arbejdsmarkedet, fordi de pågældende borgere får praktisk erfaring med mange opgaver og indgår i et arbejdsfællesskab, siger Anja Nørby Sørensen.
Fællesskabets Hus står færdigbygget i november 2019, og c.c. cntractor har fundet en anden IGU-elev til det resterende arbejde.
Priserne blev overrakt i form af diplomer og plaketter ved et arrangement i Remisen.
Demensplejehjemmet Huset Nyvang modtog aftenens første præmiering. Det er Friis og Moltke der står bag projektet med Randers Kommune som bygherre. I forbindelse med præmieringen udtalte dommerkomiteen:
”Huset Nyvang er langt mere end et hus, men udgør en hel lille by i sig selv, hvor der er lagt vægt på at skabe genkendelige hverdagsrum, som tillader beboerne at bruge ”byen” på samme vis som alle andre.
Fire boligafsnit er grupperet omkring fælleskøkkener og opholdsrum med varierende og genkendelige gårdhaver og indgangspartier som orienteringshjælp. Et samlende fælleshus med faciliteter for besøgende og personale danner overgangen til børnehaven, sådan at beboere og børn kan mødes og få glæde af hinandens områder og tilstedeværelse.
Boafsnittenes arkitektur i tegl og træ er underspillet, men gedigen og velproportioneret, sådan at der er plads til både fællesskab og privathed, og de enkelte bygningskroppe opleves som klassisk boligarkitektur snarere end som en stor institution.
Fælleshuset har sin egen karakter og rummer velbelyste opholdsrum, arbejdsområder og små butikker der sammen med det grønne landskabs stier, rundgange, små pladser og nicher fuldender oplevelsen af ”landsbyen” Nyvang.
Huset Nyvang tildeles prisen for denne konsekvente helhed, hvor de enkelte bygninger spiller en underordnet rolle i det, der tilsammen bliver et kvalificeret og humant bud på hvordan en institution også kan se ud.”
Vi har fået nye praktikanter hos c.c. contractor, som skal i virksomhedspraktik i forbinddelse med deres afsluttende uddannelse som bygningkonstruktør. Vi byder dem alle velkommen og håber de bliver glade for deres ophold.
Mathias Toft Nielsen
Mathias bliver tilknyttret byggeriet Fællesskabets Hus i Ry.
Thomas Eriksen
Thomas bliver tilknyttet byggeriet Lisbjergskolen.
Thomas Lolk Gydesen
Thomas bliver tilknyttet byggerierne BBBO Huset - adminstrationsbygning for Brabrand Boligforening, og Egtved Svømmehal.
c.c. contractor arbejder med en bred vifte af opgaver for både offentlige og private bygherrer og udfører byggeprojekter i total- og hovedentrepriser, hvor vi yder projekt- og byggestyring.
c.c. contractor har spændende projekter over hele Danmark – lige fra lager / produktionsbygninger og erhvervsbyggeri, til plejecentre og detailbyggerier. Som niche har vi især specialiseret os i idræts-, kultur- og undervisningsbyggerier.
Vi har respekt for det traditionelle håndværk, men er samtidig optaget af at benytte os af tidens teknologiske muligheder til at skabe gode resultater. Efarne og nyuddannede medarbejdere giver et godt arbejdsmijø, hvor tværfaglighed vægtes højt.
Projekterende konstruktør praktikant
Som projekterende konstruktørpraktikant ved c.c. contractor får du mulighed for at arbejde inden for alle felter af BIM projektering, herunder kodning og modellering til bygbarhed, arbejdsmiljø og kvalitetssikring.
Som praktikant kræves der passion, bygge- og BIM-faglig indsigt samt lysten til at lære. Til gengæld garanteres der et lærerigt, spændende og udfordrende praktikophold på en tegnestue, hvor tingene går stærkt, men resultaterne er unikke. Vi er dedikerede i vores arbejde, og imødeser du også er.
Vi forventer at du:
- Er initiativrig, selvstændig og har lyst til at udvikle din faglighed.
- Er nysgerrig og har lyst til at blive udfordret.
- Har et godt kendskab til Revit Architecture og BIM-processerne.
- Du er positiv, deltager i hverdagen på tegnestuen og trives i projektteams.
- Du har gode byggetekniske kompetencer, materiale- og produktkendskab.
- Du har fokus på den optimale byggetekniske detalje og deler tegnestuens passion for bygningsdesign, innovative byggetekniske løsninger og materialevalg.
Du kommer til at indgå som en integreret del af tegnestuens projektteams og får mulighed for at følge et enkelt eller to projekter gennem hele praktikperioden.
Du bliver tilknyttet en erfaren medarbejder, der vil guide og give feedback på dit arbejde, samt udfordre dig og sikrer, at den personlige samt faglige udvikling, er til stede.
Udøvende konstruktør praktikant
Som udøvende konstruktørpraktikant hos c.c. contractor bliver du en del af teamet på en af vores byggepladser. Opgaven består typisk i at følge op på underentreprenørers arbejder, sikre at byggepladsen fungerer ud fra byggepladsplanerne, udarbejdelse af kvalitetssikringsmateriale, mønsterrunderinger, tilsyn, assistere med design, tilbudsgivning og projektstyring og endvidere følge projektledernes dagligdag.
Vi forventer at du:
- Er initiativrig, selvstændig og har lyst til at udvikle din faglighed.
- Er nysgerrig og har lyst til at blive udfordret.
- Har et godt kendskab til Microsoft Office pakken og Project Manager.
- Du er positiv, deltager i hverdagen på byggepladsen og trives i projektteams.
- Du har gode byggetekniske kompetencer, materiale- og produktkendskab.
- Du har evner for godt købmandskab.
- Du har solide problemløsningskomptencer.
Vi planlægger dit praktikforløb i fællesskab
Det er vigtigt for os, at din praktiktid hos os bliver både udfordrende og spændende. Når du starter hos os, udarbejder vi derfor din læringsplan sammen, og vi lytter gerne til dine idéer og ønsker.
Vil du prøve din viden af hos os?
Så mail din ansøgning med CV til HR-chef Lone Rømer på lone@cc-contractor.dk
Har du spørgsmål, er du velkommen til at ringe til Lone Rømer på tlf. 97 12 46 11.
Tiltrædelse: Efter aftale.
Borgmesteren, rektor og bestyrelsesformanden tog i fællesskab det første spadestik til den nye bygning.
”Det glæder mig, hver gang jeg cykler herud på Campus Køge, at der er sket noget nyt. I dag er det Zealand, der påbegynder sit nybyggeri og det passer godt ind i en fælles ambition om uddannelse til alle. Uanset hvad uddannelsen hedder, er det vigtigt, at alle tager en uddannelse efter endt ungdomsuddannelse. Med god offentlig transport, flere typer uddannelser samt ikke mindst studieboliger, er vi med Campus Køge ved – i fællesskab – at gøre det endnu mere attraktivt for de unge at uddanne sig og bo i Køge,” sagde kommunens borgmester, Marie Stærke til de godt 60 gæster på den centralt placerede byggegrund i Køges store campusområde.
Strategien gavner regionens studerende
“Zealand har en strategi og en ambition om at udbyde vores uddannelser i fem byer i Region Sjælland, samt at vi vil bo på én adresse i hver af de fem byer. Alt sammen for at sikre uddannelse tæt på erhvervslivet og tæt på de unge, hvor de bor. Zealand bor nu én adresse i de fire byer Næstved, Nykøbing F., Slagelse og Roskilde, og nu kommer turen til Køge, hvor vi samler uddannelserne og rektoratet i den nye bygning. Det glæder mig meget, da vores erhvervsrettede og meget praksisnære uddannelser passer godt til Køges virksomheder. Min erfaring er, at de erhvervsakademiuddannede unge binder virksomhederne sammen – de udgør et fagligt bindeled mellem akademikere og håndværkere. De har det bedste fra begge dele med i værktøjskassen,” sagde Susanne Lundvald, bestyrelsesformand for Zealand.
En udfordrende grund
Entreprenøren C.C. Contractor skal stå for selve opførelsen af den ca. 4.500 m2 nye bygning. Projektchef Claus Minds gav det første spadestik disse ord med på vejen: ”Vi bygger i øjeblikket seks forskellige skolebygninger, så vi kender uddannelsesverdenen godt. Der er altid en lille spidsfindighed ved et nyt byggeri. I Zealands tilfælde er det, at grunden har en ret stejl hældning, men det tager vi med et smil og som en spændende udfordring.”
Fra skurvogne til egen bygning
“Jeg har været med fra starten af, da erhvervsakademiet boede i noget nær en skurvogn. Sidan da har vi boet godt til leje i nogle af Køge Handelsskoles bygninger, og nu er turen så endelig kommet til, at vi får vores egen flotte bygning her på Campus Køge – og det glæder vi os til!” – sagde Ulla Skaarup, rektor for Zealand.
Zealand – Sjællands Erhvervsakademis nye afdeling slår dørene op til studiestart i det tidlige efterår 2020. Bygningen bliver på 3 etager, fordelt over 4500 m2 og skal udgøre de daglige rammer for studerende, undervisere og Zealands administrative afdelinger i rektoratet.
Blackbird Air Charter udvider i Billund, og skal have bygget en ny flyhangar med tilhørende terminalbygning.
Flyhangaren består af en stor bygning på ca. 6.200 m2 og med en højde på ca. 20 m. Terminalbygningen omfatter en bygning i 6 etager på ca. 1.600 m² og en højde på ca. 23 m. Der etableres ligeledes en parkeringskælder på ca. 1.800 m². Hertil kommer ca. 9.000 m2 belagte udenomsarealer.
Pressemedddelse fra UC SYD, Hans Christian Nedobrowsky, Kommunikationschef
UC SYD’s bestyrelse har godkendt, at planerne om en ny campus i Kolding kan realiseres. Arkitektkonkurrencen er afsluttet, vinderen er fundet og med bestyrelsens beslutning kan forberedelserne til byggeriet nu gå i gang. Indflytningen er planlagt til sommeren 2021.
Blandt fem projektforslag, blev det C.C. Contractors forslag, tegnet af Cubo Arkitekter, der løb med sejren. Tirsdag den 26. marts tiltrådte UC SYD’s bestyrelse bedømmelseskomitéens enige indstilling af vinderprojektet.
Plads til nye uddannelser
Den nye skal gøre det muligt at huse tre nye uddannelser i Kolding samt de nuværende Kolding-uddannelser til pædagog og pædagogisk assistent. De nye uddannelser i Kolding bliver Grafisk kommunikation, Medie- og sonokommunikation (lyddesign) samt Engelsk og digital markedskommunikation, der flytter fra Haderslev til Kolding. Desuden skal huset rumme pædagogiske arbejdsmarkedsuddannelser (AMU) samt Videreuddannelsens aktiviteter.
UC SYD’s nuværende campus på Dyrehavevej i Kolding er blevet for lille og for utidssvarende til UC SYD’s mange aktiviteter, der i dag delvis må foregå i lejede lokaler ude i byen. Den nye campus skal rumme 900 studerende på cirka 9.000 kvm.
Trekantet hus
Der skal bygges en markant trekantet bygning i fem etager, der skal ligge som nabo til og bygges sammen med Syddansk Universitets ligeledes trekantede hus i det centrale Kolding på hjørnet af Skamlingvejen og Buen. Den trekantede form var en betingelse, som alle konkurrenceforslag skulle underordne sig, for at markere et arkitektonisk familieskab til Syddansk Universitets bygning.
UC SYD’s bestyrelsesformand Stephanie Lose, regionsrådsformand, glæder sig over at byggeriet nu kan gå i gang:
- Vi har i flere år arbejdet strategisk med at styrke UC SYD’s campusmiljøer ved at samle aktiviteterne på færre og større uddannelsessteder. Nu kan vi med det nye byggeri også give Kolding et løft, der vil styrke det tværfaglige lærings- og vidensmiljø. Det vil også åbne mulighed for at tættere samarbejde med Syddansk Universitet om bl.a. vores og deres uddannelser inden for kommunikation og design.
Rektor Birthe Friis Mortensen ser frem til at modtage de studerende i det nye hus:
- De studerende vil opleve et fantastisk studiemiljø i det nye hus, der bliver smukt, åbent, imødekommende og i sig selv inviterer til samarbejde på tværs af uddannelserne.
- Vi bliver fysisk forbundet til SDU med en gangforbindelse, hvilket åbner mulighed for en nem adgang til samarbejde de studerende imellem, fællesskab omkring auditorier og lokaler og fælles faciliteter som fx bibliotek og kantine. Jeg glæder mig, og de studerende kan glæde sig, siger Birthe Friis Mortensen.
Fleksibelt hus
Det har været vigtigt for UC SYD at få et fleksibelt hus, der kan tilpasses efter nye behov. Uddannelsesverdenen og -behovene ændrer sig løbende. Bedømmelseskomitéen har peget på C.C.
Contractors forslag som det bedste og økonomisk mest fordelagtige og skriver bl.a. i sin betænkning: ”Projektet synes at være robust og fleksibelt i sin fremtidige funktion om uddannelsesinstitution, med de forandringer og ændringer, man allerede ved vil opstå for uddannelsesinstitutioner i fremtiden”.
Tidsplan
- Projektering i 2019
- Forventet start på byggeriet primo 2020 med en anslået byggetid på 14-16 mdr.
- Indflytning i sommeren 2021.
- Ibrugtagning ved studiestart september 2021.
c.c. contractor har vundet totalentreprise om nyt campus i Køge for Zealand i samarbejde med Cubo Arkitekter, Vega Landskab og Sweco.
Zealand bygger ny afdeling i Køge, centralt beliggende i Campus Køge. Det ny flotte studiemiljø slår dørene op for Zealands studerende og administrative medarbejdere primo august 2020.
Det nye campus skal placeres på et grundareal på 8.292 m2, heraf sti 361 m2 og beplantningsbælte 1.685 m2.
Campus Køge bliver ca. 5.000 m2, fordelt på flere etager, centralt placeret i forhold til studieboliger, den ny Køge Nord-station, S-tog, motorvej og buslinjer.
Erhvervsakademi Sjælland udbyder over 25 videregående uddannelser, der retter sig mod beskæftigelse i erhvervslivet. EASJ tilbyder uddannelser både på fuldtid og på deltid, og alle uddannelser er funderet på et solidt viden grundlag og på et tæt samspil med virksomheder undervejs i uddannelsesforløbet.
EASJ er en erhvervsrettet og praksisbaseret uddannelsesinstitution, som samarbejder med virksomheder lokalt, nationalt og internationalt.
Pressemeddelese fra Severin Kursuscenter
Severin udvider med 31 værelser, ny panoramarestaurant og nye, store konferencelokaler med udsigt.
”Det er med meget stor glæde, at vi nu kan sætte gang i en udvidelse af Severin, som vi har ønsket os længe. Siden vores renovering i 2013-2014 har vi oplevet en øget efterspørgsel efter både mødelokaler, festlokaler og hotelværelser, som vi ikke har haft plads til”, siger Tina Pedersen, direktør på Severin.
”Derfor udvider vi nu Severin og ”flytter om” på indretningen i huset, så vores gæster får endnu større glæde af den smukke udsigt over Lillebælt, som vi har her ”på toppen” af Middelfart.
Ny restaurant og konferencebygning med udsigt
Det betyder, at vi bygger en ny restaurant med udsigt over Lillebælt, som både skal bruges til bespisning af vores mødedeltagere, men også til privat- og firmafester, som er et marked i vækst for os. Vores gæster har også længe haft et stort ønske om endnu et lokale til aftenhygge, hvor man kan sidde samlet. Det har vi lyttet til og får nu en ”slyngel-stue”, hvor man kan hygge, se en landskamp, spille billard osv.”
”Når den er på plads, så bygger vi en helt ny konference-bygning, hvor vi får samlet hovedparten af vores mødelokaler, og flere af dem får en formidabel udsigt over Lillebælt. Vi får mere fleksible bookingmuligheder samt et ekstra lokale, med plads til 200 pers., naturligvis også med udsigt over Lillebælt.
Til sidst bygger vi 31 nye værelser, så vi i alt har 107 værelser, her på Severin”, fortæller Tina.
Hele projektet startede i marts 2019 og varer til juni 2021, blandt andet fordi, at byggeriet er planlagt, så det tager hensyn til vores gæster, som kan følge byggeriet, uden at blive generet af det”, siger Tina Pedersen.
Et nyt Severin – men med den samme ånd og indlevelse
Tina Pedersen forsikrer, at når det ”nye” Severin står klar, så vil man stadig opleve den samme autentiske og hyggelige atmosfære som i dag, og som så mange af Severins gæster bemærker som noget helt særligt.
”Vi får nogle nye fantastiske rammer, men man skal ikke glemme, at det er alle de gode medarbejdere, kaldet SEVERINERE, som skaber den gode oplevelse og den gode stemning hos os – og de bliver ved med at være de samme, som de er i dag – nu får vi bare mulighed for at byde nogle flere velkommen”, slutter Tina Pedersen.
Vi kan nu afsløre, at vi har vundet Frelloskolen i Varde i samarbejde med GPP Arkitekter, Labland Architects og ÅF Building Denmark.
Projektet omhandler opførelse af en ny 4-sporet skole (0. - 9. klasse) på ca. 10.000 m² med tilhørende udearealer til ophold, leg og læring.
Uddrag fra dommerbetænkningen:
”Kombinationen af fremragende indlevelse og fortolkning af programmets funktionsbeskrivelser, omsat og bearbejdet til en overlegen og iderig arkitektonisk besvarelse, leveret i en gedigen materialekvalitet, gør dette forslag til konkurrencens uden sammenligning bedste besvarelse.”
"Det overordnede greb har skabt en fremragende og kompakt skolebygning, som både organisatorisk og arkitektonisk svarer på konkurrenceprogrammets ønsker og krav med fremragende og klogt udformede løsninger, som vil medføre en aktiv og inspirerende skole”.
”Forslaget anerkendes for at have leveret et arkitektonisk smukt og harmonisk bygningsanlæg og landskab, som på en særdeles overbevisende måde leverer et positivt bud på fremtidens skole i Varde.”
Totalentreprisekonkurrencen er udført i samarbejde med GPP Arkitekter, ÅF Buildings Denmark samt Labland Architects og vi glæder os meget til det videre samarbejde med Varde Kommune og det samlede team.
Det nye Campus Slagelse skal være hjem for 2.000 studerende og 250 medarbejdere og kommer til at ligge lige ved banegården i Slagelse.
I dag blev første spadestik taget til Absalons nye Campus Slagelse.
”Vi styrker uddannelse i hele regionen, og vi sikrer tilgængelighed til vores uddannelser. Det håber vi, at de her nye bygninger vil være med til at opfylde”, sagde Absalons bestyrelsesformand Jens Stenbæk til de fremmødte, mens regnen lige så stille begyndte at sile.
”Vi vil skabe moderne og åbne faciliteter, der er for både studerende, ansatte og borgerne her i Slagelse. Det var vores vision, og det er nu blevet til et projekt, som vi er klar til at sætte i gang”.
Processen med at skabe det nye campus startede allerede i 2011, og når det står færdigt skal det rumme 2.000 studerende og 250 medarbejdere.
Efter Jens Stensbæks tale trådte Slagelses borgmester, John Dyrby Paulsen, op på scenen, hvor han bl.a. takkede Absalon for et godt samarbejde med at udvikle campus, der også understreger Slagelse som en by, man uddanner sig i.
”Og nu regner det meget, så nu skal vi grave”, sluttede John Dyrby Paulsen og greb sammen med Jens Stenbæk de to spader, og tog det første spadestik til Absalons nye campus.
Det nye Campus Slagelse kommer til at rumme i alt fire af Absalons uddannelser (pædagog-, sygeplejerske, - socialrådgiver- og ernærings- og sundhedsuddannelserne), ligesom direktionen og administrationen også flytter ind i de nye bygninger.
Torsdag den 8. november var der rejsegilde på Music Tribe Brands og det blev fejret, at de bærende konstruktioner var på plads.
Håndværkere og 80 mand fra Music Tribe Brands var mødt talstærkt op. Underholdningen blev leveret af et velspillende rockband, som gjorde rejsegildet ekstra fornøjeligt.
Diretkør Henrik Rasmussen fra Music Tribe Brands holdt en tale og takkede c.c. contractor og håndværkerne for det gode samarbejde.
Ligeledes sluttede Claus Minds af med at takke håndværkerne for den gode indsats.
Efter talerne blev der serveret pølser og vand til stor glæde for alle de fremmødte.
Pressemeddelse fra Professionshøjskolen Absalon
I januar 2021 rykker Professionshøjskolen Absalon 2.000 studerende og 250 medarbejdere sammen i et nyt stationsnært campusbyggeri i Slagelse på 12.700 kvm. c.c. contractor har vundet totalentreprisen.
Med ryggen til jernbanen i Slagelse og som nabo til Syddansk Universitet kan studerende på fire forskellige uddannelser på Professionshøjskolen Absalon se frem til et moderne og tidssvarende studiemiljø på et helt nyt campus, som er særdeles nemt at komme til med offentlig transport.
I dag ligger Absalon i Slagelse med pædagog-, sygeplejerske- og socialrådgiveruddannelserne i ældre bygninger et stykke væk fra stationen. Med det nye campusbyggeri rykker uddannelserne helt ned til perronen, og samtidig flytter Absalons ernærings- og sundhedsuddannelse fra Sorø til Slagelse i nye faciliteter sammen med direktionen og fællesfunktionerne, som i dag også har til huse i Sorø.
På et pressemøde i dag offentliggjorde Absalon sammen med Slagelse Kommune vinderen af totalentreprisen:
- Med forslaget fra C.C. Contractor får vi opfyldt vores vision om et nyt campus, der skaber et attraktivt uddannelsesmiljø og fremstår åbent og inviterende over for studerende, medarbejdere og den lokale omverden. Desuden har vi lagt vægt på, at det nye campus giver både lyst til og mulighed for at bruge byggeriet og omgivelserne til studiefaglige og -sociale formål døgnet rundt, fortæller rektor Camilla Wang og fortsætter begrundelsen:
- Det nye campus giver en god balance mellem at synliggøre vores forskellige
uddannelser, identifikationsmuligheder for studerende og medarbejdere og fleksible anvendelsesmuligheder, hvor flere rum og arealer i princippet kan bruges af alle og til forskellige aktiviteter.
Byggeriet bliver 150 meter langt i flere niveauer og med en række spændende forskydninger, der skaber et unikt og levende udtryk i byen. Bygningen får et lyst og åbent udtryk i sin indretning, og udendørs vil man møde grønne områder og terrasser i niveauer. Parkeringsarealerne samles under jorden i den vestlige ende af huset.
Begejstring i Slagelse Kommune
I Slagelse Kommune glæder man sig også over, at byggeriet nu rykker nærmere og dermed bidrager til udviklingen af studiebyen Slagelse:
- Det er en vigtig milepæl i udviklingen af Campus Slagelse, vi passerer i dag. Vi glæder os til at sige velkommen til de mange nye studerende og medarbejdere, som får base i Slagelse, når Professionshøjskolen Absalons nye, flotte byggeri står klar i 2021. De bliver en del af et levende campusmiljø midt i byen, hvor studerende mødes på tværs af uddannelser i nye og kreative rammer. Vi vil bidrage til, at de studerende føler sig velkomne, og blandt andet arbejde for at der er gode studieboliger i Slagelse, siger borgmester John Dyrby Paulsen (A).
I de kommende måneder arbejdes der med brugerinddragelse af såvel studerende som medarbejdere, så indretning mv. svarer bedst muligt til de behov, brugerne af campus skal have opfyldt. Denne proces ledes af Rønnow Arkitekter.
c.c. contractor har sammen med GPP Arkitekter og Hundsbæk & Henriksen vundet projekt vedrørende ny svømmehal i Egtved for Vejle Kommune.
Projektet indeholder dels et nyt konkurrencebassin, et morskabsbassin, omklædnings- og opvarmningsfaciliteter. Der er endvidere hhv. 1- og 3 m vipper i svømmehallen, som sammenbygges med det eksisterende Egtved Idræts- og Multicenter.
Der er tale om et projekt som indgår i et naturligt samspil og en stor synergi med de øvrige faciliteter på stedet, og som er meget synligt og transparent i forhold til omgivelserne.
Omkring 500 mennesker var mødt op for at fejre rejsegildet for den nye svømmehal i Egtved.
Der var trængsel rundt langs det store hul, hvor det store svømmebassin skal være. Her var omkring 500 mennesker mødt op for ved selvsyn at se, hvordan den nye svømmehal for alvor begynder at ligne en svømmehal og for at fejre, at det endelig var tid til rejsegilde.
- Jeg er slet ikke i tvivl om, at den her nye svømmehal vil blive en stor attraktion for hele Egtved men også hele kommunen, lød det blandt andet fra Vejle Kommunes borgmester Jens Ejner Christensen (V) i en kort tale.
Formand for kultur- og fritidsudvalget Dan Arnløv Jørgensen (K) var også mødt op for at fejre rejsegildet og holde en kort tale. Han sluttede af med at sende en tak til Vingsted Svømmeklub, som har haft det svært det seneste år, efter svømmehallen i Vingsted lukkede.
- Jeg ved, klubben bløder medlemmer lige nu, men de skal nok komme igen, når svømmehallen her er klar, sagde han.
Det samme tror og håber formand for Vingsted Svømmeklub Brian Grøndahl.
- Når man ser det store opbud, der er her i dag, så håber og tror jeg virkelig, at det vil blive at mærke på tilmeldingen til den nye sæson i juni, lød det fra Brian Grøndahl.
Ros til borgerneDen nyudnævnte formand for Egtved Hallens bestyrelse Lars Bang tog også ordet.
- At vi står her i dag, er et udtryk for virkelig mange menneskers ihærdige indsats for at få en svømmehal til Egtved. Jeg tror nogle gange, at de på kommunen mener, at vi er lige rigelig ihærdige, men tag det som et udtryk for, at vi engagerer os, og at vi mener noget, sagde han, hvilket affødte grin fra både kommunalpolitikere og borgere.
Med den nye svømmehal kan man virkelig sætte streg under at have et multicenter i Egtved, hvor der er stribevis af tilbud for både store og små, mener han.
Sidste mand i talerækken var Thomas Christensen, byggeleder hos C.C. Contractor.
- Et rejsegilde er altid en god begivenhed, men endnu bedre med den store opbakning, der er her i dag. Jeg vil gerne rose jer Egtved-borgere for lige fra første spadestik at vise en rigtig stor opbakning til projektet. Uanset hvem, vi har talt med, om det er naboer eller foreninger, har det altid været positivt, sagde han, inden han sluttede med at sende en stor ros til de mange håndværkere, som gør et stort arbejde for at få svømmehallen klar til aftalt tid.
Den nye svømmehal forventes at være klar til brug midt i oktober.
I sommeren 2019 bliver Lisbjerg ved Aarhus Nord beriget med intet mindre end et Rock n’ Roll style prestige-projekt. TC Electronic får opført et helt unikt byggeri med den bedste udsigt i Aarhus Omegn.
Detaljen og kvaliteten er to af de nøgleord, der under de ceremonielle første spadestik blev slået fast. Det er kerneværdier i hverdagen hos TC Electronic, og det skal ligeledes være kerneværdier i den trekantede bygning.
Aarhus-borgmester Jacob Bundsgaard holdte ved første spadestik en kort og ganske humoristisk tale, hvor han blandt andet kunne fortælle om planerne for en letbane-linje umiddelbart i baghaven af TC Electronics nye domicil, hvis letbanen da nogensinde kom til at køre, og pengene til den bliver fundet, berettede Jacob Bundsgaard.
Projektering af det nye domicil har været mere end et år undervejs. Større dele af personalet er undervejs blevet spurgt efter råd, ønsker og forslag, så alle hverdagens aktiviteter får plads og prioritering. Der blev således sagt tak til alle medarbejdere – der alle var fremmødte – og samtlige samarbejdspartnere og rådgiver, som har fået samling i et projekt, der indeholder utroligt mange facetter.
Afslutningen på første spadestik blev naturligvis ikke med champagne og kransekage. Der blev i stedet budt på øl og flæskesvær – i rigtig rock n’ roll stil.
NEXT Uddannelse København har besluttet, at det nuværende Albertslund Gymnasium skal erstattes af et nyt og tidssvarende gymnasium, der er navngivet Vestskoven Gymnasium. Gymnasiet opføres på Kongsholmgrunden, der er centralt placeret i Albertslund Kommune.
Projektet omfatter et nyt gymnasium, der skal kunne tilbyde ungdomsuddannelse til STX, HTX, HF, HHX, EUD og 10. klasses elever. Udgangspunktet for bygningens dimensionering er i alt ca. 800 elever.
Udover opførelse af nyt byggeri skal der etableres udearealer for ophold og mulighed for kreativ udfoldelse, samt områder til cykelparkering, p-anlæg, affaldsgård, sekundære bygninger til gartner-/pedelfunktion.
Det arkitektoniske motiv er en sammenstilling af to bygningskroppe: En kubisk figur som står på ryggen af en lavere og aflang figur. Der dannes derved tre niveauer som afspejles i udformningen af et åbent og fleksibelt læringsmiljø: Det nære byrum, hvor gymnasiet opleves åbent og i skala og proportion med omgivelserne. Den aktive taghave, som er gymnasiets interne mødested, og den øverste del, hvor der er udsigt over Albertslund og som kan ses på afstand som et pejlemærke i landskabet.
I gymnasiet er læringsmiljøet defineret af lukkede og åbne rum som tilsammen danner variable og stemningsfulde rum, der forbinder alle husets etager i et flow. Det danner en fælles ramme, hvor man kan mærke elevernes aktivitet og som giver huset liv.
De to bygningskroppe bygges med mørkegrå teglsten og danner en harmonisk helhed som kan stå mange år frem og patineres med ynde. Arkitekturen signalerer tyngde og akkompagneres af en mere dynamisk vindueskomposition, samt træbeklædning og beplantning som et aktivt element.
Visionen er at skabe et gymnasium, der giver gode rammer for et ”lære og værested”, som anskues som en del af et åbent samfund og deraf understøtter en gymnasiekultur med fokus på individuelt ansvar og demokratisk dannelse. Et sted, som er behageligt at være med rumligt gode betingelser for at skabe samhørighed mellem lærer og elever.